Horoskopas spaliui (2023)

Spalio mėnesio astrologinį foną įtakoja planetų judėjimas tam tikru zodiako ženklu, judėjimo būdas ir formuojami tarpusavio aspektai.

Saulė mėnesio pirmus du dešimtadienius ( iki 23 dienos) keliaus ir aktyvuos Svarstyklių zodiako ženklą. Čia, oro stichijoje Saulė skleis lengvumo, judrumo, pokyčių energijas. Tad veiksime kur kas spontaniškiau, energingiau, nuotaikos bus nuspalvintos nerūpestingumo natomis.

Vėliau, nuo 23 dienos, Saulei perėjus mėnesiui į Skorpiono zodiako ženklą, keisis ir pagrindinis energetinį foną įtakojantis veiksnys. Saulė Skorpione bus vandens stichijoje, svečiuose pas Plutoną ir Marsą. Tad lengvumą keis niūresnės nuotaikos, tapsime labiau uždaresni, panirsime į intuityvųjį vidinį pasaulį. Skorpionas suteiks galimybę prisiminti, kad viskas turi baigtį, kad gyvenimas tai mirčių ir atgimimų kreivė.

Marsas iki spalio 12 dienos vis dar judės jam nepalankiu Svarstyklių zodiako ženklu. Tokia padėtis skatina pykčius ir nesutarimus, provokuoja naudotis mentaline jėga savo tikslų pasiekimui. Situacija pageręs nuo spalio 12 dienos, mat kovos planeta pereis į jam palankų Skorpiono zodiako ženklą. Stiprės valdžios ir garbės siekis, ambicingumas. Tikslas bus siekiami gerai juos apgalvojant, kartais veiksime staiga ir susidarius palankiai situacijai.

Venera nuo  spalio 9 dienos pereis į jai nepalankų Mergelės zodiako ženklą. Meilė ir flirtas nueis į antrą planą, pasimatymai ir romanai domins mažiausiai. Tačiau stiprės meilė darbui, pareigos jausmas, atsakingumas. Dėl silpnos Veneros padėties mėnuo nėra palankus vestuvėms, piršlyboms.

Merkurijus aktyvuos Svarstyklių zodiako ženklą, suteikdamas mūsų kalbai estetikos, grožio, etikos. Geras laikas deryboms, susitarimams, sutarčių pasirašymui.

Svarbiausi mėnesio faktoriai, matyt, bus Saulės ir Mėnulio užtemimai.

Pirmasis Saulės užtemimas įvyks spalio 14 dieną Svarstyklių zodiako ženkle , o Mėnulio užtemimas vyks spalio 28 dieną, Jaučio zodiako ženkle. Apie juos plačiau kituose blogo įrašuose.

Astrologė Rasa

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.