2020 metų horoskopas Žuvims

Ateinantys 2020 metai Žuvų zodiako atstovams žada būti gana aktyvūs. Žiurkė palankiai įtakos daugelį Žuvų gyvenimo sričių, tačiau jums patiems teks nemažai pasistengti, kad rezultatai džiugintų.

Dėl palankių planetų įtakos ateinančiais metais Žuvims teks daug dirbti, jei planuojate savo darbe pasiekti kažko daugiau ir aukščiau. Pakankamai geri metai ieškantiems geresnio darbo: bus gerų pasiūlymų, tik likite budrūs. Metai taip pat palankūs verslo atstovams, bei planuojantiems jo imtis jau 2020 metais.

Matyti augantis kūrybinis potencialas. Ateinantys metai žada įkvėpimą menininkams, kūrėjams, žodžio virtuozams.  Leiskite sau kurti, ginkite visas baimes ir abejones šalin.

Metai žada gerą laiką siekiantiems asmeninio tobulėjimo ir augimo. Žvaigždžių padėtis visų metų bėgyje kurs situacijas, kuriose augsite ir stiprėsite, jūsų asmenybė atsiskleis visu stiprumu ir grožiu. Palanku mokytis, tęsti studijas ar įgyti naują profesiją.

Būkite dėmesingi naujoms pažintims. Sutiksite įtakingų ir svarbių žmonių, kurie gali gerokai įtakoti jūsų pasaulėžiūrą, savęs suvokimą, savivertę. Yra tikimybė, kad Žiurkės metus užbaigsite pasitikintys savimi ir puikiai jaučiantys asmeninę galią.

Metai gali įsiminti kaip svarbūs ir reikšmingi. Bus ir netikėtų permainų. Tačiau neišsigąskite, likite  drąsūs ir pasitikite pokyčius atvira širdimi.

Galimas aistringas romanas. Nesitikėkite iš jo daug. Mėgaukitės ir apie nieką negalvokite.

 

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Astrologė Rasa

 

 

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.