2020 metų horoskopas Mergelei

Ateinančius 2020 metus mergelės zodiako atstovai prisimins kaip vienus geriausių ir sėkmingiausių. Žvaigždžių kombinacija visų metų bėgyje žada augimą ir progresą finansų srityje, taip pat profesiniuose siekiuose. Daugelis savo kruopščiu darbu jau įrodė, kokie yra gabūs, atsakingi ir darbštūs. Todėl metų globėja Žiurkė dosniai apdovanos už nuopelnus. Logiška, kad kylant profesijoje, gerės ir užimamos padėtys, augs ir pajamos.

Ateinančiais metais Mergelės turės galimybę ne tik gerai uždirbti, bet ir sukaupti didelę sumą ( juolab mokate kaip niekas kitas racionaliai planuoti išlaidas). Drąsesni galės investuoti, ar kitaip įdarbinti savo kapitalą.

Puikios naujienos svajojantiems  išgirsti amžiną meilės priesaiką. Žvaigždės kalba, kad vienišiams Žiurkė suteiks puikių pažinčių, su perspektyva, žinoma. Na, o visi kiti tik stiprins ir su meile, atsidavimu puoselės esamą ryšį.

Gal yra tik viena problema, planetos įtaka, kuri gali turėti ir neigiamo poveikio.

Reiktų būti atidiems, veltis į situacijas ar reikalus tik gerai išanalizavus. Yra rizika būti apgautiems, apsigauti. Jūsų kelyje gali pasitaikyti bloga linkinčių. Atsargiai rinkitės bendravimo ratą.

 

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Astrologė Rasa

 

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.