2020 metų horoskopas Liūtui

Ateinantys Žiurkės metai zodiako karaliams atneš didžiausių pokyčių darbo, profesinėje srityje. Matyti reikšmingos darbo vietos kaitos. Nusipelniusiems metų globėjos malonės pasiseks užimti aukštesnius postus, vadovaujančias pozicijas. Aišku, jei bus to verti. Mat Žiurkė dovanų už gražias akis nedalina. Tad Liūtams teks irgi paplušėti ir įrodyti savo profesinį nepakeičiamumą. O tinginiams, laukiantiems tik ovacijų ir aplodismentų, metai gali praeiti be reikšmingų įvykių. Taigi, darbas šiemet Liūtus puoš, bet ne karūnos.

Kita svarbi sritis visų metų bėgyje bus sveikata ir su ja susiję rūpesčiai. Planetos stipriai ir ne visai harmoningai įtakos Liūtų sveikatą, todėl verta kreipti dėmesį į mažiausius jos pasikeitimus ( į neigiamą pusę, suprantama), ir skubiai šuoliuoti pas medikus. Jei delsite, yra tikimybė, jog liga taps chroniška. Aktyviems ir sportiškiems Liūtams Žiurkės metais bus sunku išvengti traumų.

Na ir paskutinė smagi naujiena- Liūtų laukia meilės kerai ir aistros. Ypač pirmoje metų pusėje. Priešingos lyties atstovai tiesiog neišvengiamai sieks jūsų dėmesio ir šilumos. Liks tik rinktis. Tikrai malonumų šventė. Aišku tai gali ir būti problema, jei turite antrą pusę, su kuria jau sukate šeimos lizdelį. Visiems kitiems tai matyt nekels įtampos ir karų.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Astrologė Rasa

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.