2020 metų horoskopas Dvyniui

Ateinantys 2020 metai Dvyniams gali būti gan neįprasti ir kartais dviprasmiški. Metų globėja Žiurkė neturi planuose pagerinti Dvynių reikalus. Mat pastarasis zodiako ženklas savo energija yra visiškai priešingas. Dvyniams yra svetimos žemės stichijos idėjos: ramumas ir kryptingumas, pastovumas. Vadinasi, Dvynių zodiako atstovai arba turės pažaboti savo prigimtį ( kas sunkiai įmanoma), kad sulauktų metų globėjos dovanų, arba 2020 -ieji prabėgs be reikšmingų pokyčių.

Metai gali labiausiai įsiminti stiprėjančia vidine nuojauta. Kai kuriems zodiako atstovams nejuokais stebins būsimų įvykių pajauta, išsipildantys sapnai. Vis stipriau atsiveriantis intuityvusis kanalas įneš tam tikro misticizmo į Dvynių gyvenimus.

Dar svarbus aspektas- kūrybinis augimas. Menininkams ir kūrėjams metai įsimins kaip reikšmingų kūrinių, kūrybinio proveržio laikas. Manę, neturį meniškos gyslelės, 2020 metais tuo stipriai abejos. Metai tikrai puikūs kūrybinei saviraiškai. Atraskite savo individualią kryptį ir sužibėkite.

Yra tam tikra rizika įsivelti į nemalonumus. Jausitės taip, lyg visos apkalbos eina per jus, kiekviena intriga negali apseiti be jūsų dalyvavimo. Tiesiog tam tikra planetų padėtis kalba apie neigiama psichologinę įtaką, norą jumis manipuliuoti, įtraukti į bjaurastį ir purvą. Deja, bet patys tam atsispirti nepajėgsite.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Astrologė Rasa

 

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.