2020 metų horoskopas Svarstyklėms

Svarstyklių zodiako atstovai visus ateinančius 2020 metus jaus emocinę įtampą. Dažnai lydės dirglumas, susierzinimas, nepasitenkinimas savo gyvenimu. Ir tai puikiai stimuliuos pokyčiams- norėsite keisti tai, kas jūsų gyvenime patiria sąstingį arba atgyveno.

Bendrai, metų globėja žada daug kardinalių pokyčių daugelyje sričių. Pagrindinė  – jūsų asmenybės pokyčiai. Sieksite tobulėjimo, savęs pažinimo, mokymosi. Ypač drastiškai išguisite iš savo gyvenimo pasenusius įsitikinimus, gyvenimo būdą, draugus. Tai didelių, tačiau gerai apgalvotų pokyčių metai.

Žiurkė žada finansinį pakilimą metų pradžioje, ir nuosmukį pabaigoje. Būsite ypač atsakingi finansiniuose klausimuose, tad pinigų stygiaus nepajusite.

Taip pat yra tikimybė įsigyti nuosavą būstą, arba esamame atlikti rimtą remontą. Namus norėsis puoselėti ne tik dėl estetinio pasitenkinimo. Vis atidėlioję šeimos kūrimą net užkietėję vienišiai turės galimybių sutikti savo porą. Santykiai vystysis labai greitai ir dinamiškai.

Kitas svarbus jums parodymas- tai kelionės poilsiui arba didelės profesinės ambicijos, susijusios su užsieniu. Matyti didelis judėjimas, aktyvumas kontaktuose. Panašu, kad namie būsite labiau svečias. Ar tai patiks jūsų partneriui? Žiurkė abejoja ir šnibždą, kad pykčių ir ginčių bus.

Metai palankūs bet kokiems mokslams, studijoms. Švieskitės 🙂

Visų metų bėgyje gali stipriai keistis norai, tikslai ir ambicijos. Dar nepamenate, kada tokie veržlūs buvote. Na, tokia trijų planetų galiūnių įtaka gali pasikartoti tik kartą per šimtą metų. Išnaudokite progą.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Astrologė Rasa

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.