2020 metų horoskopas Vėžiui

Jautrieji zodiako atstovai jau, matyt, subrendo kardinaliems pokyčiams, kurie 2020 metais tiesiog neišvengiami. Kad ir kaip gyvenime mėgstate ir vertinate stabilų saugumą, Žiurkės metai jums pažers netikėtų ir stulbinančių galimybių. Tam, kad jas integruotumėte į savo gyvenimus, teks atsisakyti įprasto saugumo, ir drąsiai ( rizikuojant) žengti pirmyn. Baisu, tikrai. Tačiau tikrai verta. Juolab visi iššūkiai, kuriuos priimsite Žiurkės metais, įsitvirtins jūsų gyvenimuose ilgam.

Metai žada asmeninį augimą. Jūsų asmenybės išsivystymo ir ekspansijos lygis per ateinančius metus turi šansą šoktelėti kelis laiptelius aukštyn. Žinoma, tam reikės jūsų pastangų. Noro mokytis, įgyti naujų žinių, įgūdžių. Galbūt keisti profesiją, veiklos kryptį. Pasinaudokite šia galimybe, kitas toks palankus šansas sugrįš tik po 12 metų.

Didelių laimėjimų turėtų pasiekti ir vadovai, dirbantys aukštuose postuose. Taip pat politikai. Tačiau didžiausios sėkmės ir pripažinimo gali tikėtis kūrybos ir menų srities atstovai, ezoterikai, medikai. Pastariesiems įkvėpimo ir idėjų tikrai nestigs.

Tam tikrų pokyčių gali patirti ir jūsų santykių sritis. Metų globėja siekia ir vertina partnerystės ilgalaikiškumą. Vadinasi, daugiau palaiminimo sulauks esantys tvirtame, laiko patikrintame ryšyje. Jis turėtų įgauti patikimumo, atsakingumo ir savitarpio palaikymo.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Astrologė Rasa

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.