2020 metų horoskopas Vandeniui

Vandeniams ateinantys Žiurkės metai žada turtingas galimybes ir naujas patirtis. Bus puikių progų, kurias laiku pastebėkite ir išnaudokite. Nelaukite, kol Fortūna viską paklos po kojomis.

Esminių pokyčių galite sulaukti profesinėje srityje. Gali būti ryškūs pokyčiai, karjeros galimybės. Bėda tame, kad esate laisvos sielos, todėl samdomas darbas jus vargina. Yra puikių žinių – Žiurkės metai jums suteiks šansą imtis savo verslo. Visi žvaigždžių palaikymai nukreipti jūsų svajonių įgyvendinimui.

Tiems, kurie jau turi savo asmeninį verslą, žvaigždės rekomenduoja turėti aiškų planą ir jo tvirtai laikytis visų metų bėgyje. Yra pavojų, jog papūtus netikėtiems permainų vėjams, nukrypsite nuo savo kelio. Tada būkite tvirti ir kryptingi.

Kita puiki žinia palies jūsų asmeninių santykių sritį. Nuo vasaros jūsų akiratyje gali pasirodyti žmogus iš jūsų praeities. Verta įsiklausyti į širdies jausmą, ir tik tuomet reaguoti. Žvaigždės tiki, kad ledai ištirps ir bus dar vienas laimingas ryšys.

Tiems, kurie turi savo porą, Žiurkės metais saitus stiprins šeimos pagausėjimu. Metai pagal savo energiją ypač tinka vaikų pradėjimui.

Reiktų būti pasiruošusiems netikėtiems pokyčiams. Jų tikrai bus. Ne kartą jausitės, lyg viskas, ką suplanavote metų pradžioje, griūva. bet juk permainos įneša naujų vėjų į gyvenimus. Tad pasitikite jas džiugiai.

Yra nuorodų, jog verta visų metų bėgyje išlaikyti tam tikrą slaptumą. Mažiau viešo ir atviro gyvenimo, tuo jums geriau. Tai padės saugoti metų energetinį užtaisą iki pat metų pabaigos.  Juk nebūtina pasauliui žinoti viską,  kas vyksta jūsų gyvenime.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Astrologė Rasa. 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.