2020 metų horoskopas Šauliui

Ateinančiais metais vien filosofavimų neužteks, kad ir kaip mėgstate deklaruoti savo išmintį. Žiurkė – darbštus ir žemiškas gyvūnas, todėl šauliams seksis tik naudojant Žiurkės strategijas. Kitu atveju metai prabėgs veltui. Arba malonumui.

Didžiausią ir reikšmingiausią metų temą galima priskirti pinigams. Ne trys planetos turės šiai sričiai įtaką, vadinasi, judėjimo tikrai bus. Pirmiausia metų globėja pataria reikšmingai peržiūrėti savo biudžetą ir jau nuo metų pradžios kruopščiai skaičiuoti pinigų judėjimą ( tiek į piniginę, tiek ir iš jos). Iš prigimties esate dosnus ( ne tik sau, bet ir kitiems), tačiau 2020 metais šią savybę verta užkonservuoti. Mat planetų įtaka bus tokia, kad kartais gali tekti rimtai taupyti. Tiems, kurie bijo, kad vis tik savo dosnią širdį suvaldyti nepavyks, yra prasmė surasti patikimą finansininką ( na, kad prižiūrėtų jūsų turtų skrynią).

Bus ir gerų galimybių užsidirbti tiek, kad užteks viskam, net ir liks. Žvaigždės pataria pajamas investuoti, išleisti spėsite bet kada.

Žvaigždės kalba apie didelį aktyvumą ir važinėjimą. Didelis kilometražas metų gale jus tikrai nustebins. Išvykos daugiausia bus susiję su komandiruotėmis, stažuotėmis ar kitokiais mokslais.

Matyti galimi pykčiai ir nesutarimai. Daugiausia su antrąja puse. Suprantama, kad jums taikytis nebūdinga ( nes juk esate visada teisius), tačiau vardan taikos verta. Juolab Žiurkė puoselės ir rūpinsis tik tvirtais santykiais.

Sveikata žada būti gera. Kaip tik metai bus palankūs sveikatos stiprinimui ir formų tobulinimui ( per praėjusius metus daug šio zodiako atstovų suapvalėjo).

Ir nustokite mokytis vaikus kaip gyventi. Jie nori patys suprasti, kas jiems svarbu.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Astrologė Rasa

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.