Horoskopas lapkričiui (2022)

Mėnesio pradžioje Saulė, Merkurijus, Venera aktyvuos Skorpiono zodiako ženklą, iškeldamos šio zodiako ženklo tendencijas.

Saulė atsakinga už mūsų sąmoningumą, patekusi į Skorpiono zodiako ženklą, stiprina aktyvumą, proveržio poreikį, gilina tamsiąsias gyvenimo dalis. Mes panyrame į vandens stichiją, kur pilna paslapčių, tylumos, tylaus noro kontroliuoti visą aplinką. Stiprėja gilinimąsis į ezoteriką ir paslėptas gyvenimo dalis. Mus gali užvaldyti pyktis, noras keršyti, pakenkti. Ši tendencija tęsis iki mėnesio 20 dienos, kol Saulė pereis į Šaulį.

Merkurijus mūsų kalbą darys paslaptingesnę, kupiną sarkazmo ir slaptų ketinimų. Tai nėra aktyvios komunikacijos laikas, tad svarbius sprendimus, susitarimus geriau palikti vėlesniam laikui.

Venera Skorpione blogoje pozicijoje. Ji tarsi čia nepageidaujama. Tad meilės reikalai tokiu metu tampa labiau dramatiški, kupini aistrų ir pavydo. Tokia pozicija nėra palanki santuokos registracijai.

Kai žinia, esame šiuo metu užtemimų laikotarpyje, ir jį užbaigs Pilnas Mėnulio užtemimas lapkričio 8 dieną Jaučio zodiako ženkle. Teigiama, kad užtemimų įtaka, poveikis tęsiasi dvi savaitės iki ir po užtemimo. Tad beveik visą lapkritį galimi fatališki įvykiai, sprendimai, keisiantys gyvenimus. Nors daugelis astrologų teigia, jog užtemimų laikotarpiu nereikėtų gyvenime nieko keisti, priimti svarbių sprendimų, vyrauja ir kita nuomonė, teigianti, kad nauji sprendimai, susitarimai, gyvenimo pokyčiai užtemimo laikotarpyje nėra draudžiami. Manau, reiktų laikytis pastarojo požiūrio. Juk užtemimus išgyvename kasmet po keliatą kartų, tai nėra toks retas įvykis. O ir užtemimai vyksta ties karminių mazgų pozicija, kas nėra planetos, o tik fiktyvūs taškai. Tad drąsiai galima teigti, kad konkrečių įvykių nekuria. Mes patys esame atsakingi už savo sprendimus.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.