Horoskopas spaliui (2022)

Spalio mėnesį iki 24 dienos Saulė keliaus Svarstyklių zodiako ženklu. ta reiškia, kad yra aktyvuojamos visos šio zodiako ženklo temos: partnerystė, teisiniai dalykai, tarpusavio santykiai, vidinės harmonijos siekis, balansas. Tad mėnuo tinkamas savo energiją nukreipti į šias temas.

Merkurijus vis dar juda retrogradu, blokuodamas/stabdydamas  kelionių reikalus, kokybišką ir kiekybišką bendravimą, dokumentų pasirašymo reikalus. Tai tęsis iki spalio 5 dienos. Tad visai greitai visi darbai stos į savo vietas, drąsiai pasirašinėsime sutartis, plėsime bendravimo ratą. Kadangi ši planeta judės Svarstyklėmis, tad daug dėmesio skirsime kalbos kultūrai, santūrumui. Tokiu metu nuomonės reiškiamos taktiškai, mažėja konfliktų.

Venera Taip pat juda Svarstyklių zodiako ženklu, dar labiau stiprindama norą kurti romantiškus ryšius, tuoktis, gražiai spręsti nesklandumus ir pykčius. Padėtis palanki santuokai, ypač nuo 8 mėnesio dienos.

Pažeistas Marsas Dvyniuose skubins priimti sprendimus, drąsiai sakyti savo nuomonę. Tokia pozicija labai palanki apginti savo nuomonę ir interesus, ieškoti motyvacijos knygose.

Bendras mėnesio fonas nuspalvintas kardinalaus oro energijų, tai skatins daugiau judėti, veikti impulsyviai ir neapgalvotai, sprendimai tokioje įtakoje priimami labai staiga, nesvarstant apie pasėkmes. Verta labiau įsižeminti ( žemės darbai) kad neperspausti ir neprisivirti košės.

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.