horoskopas balandžiui (2022)

Mėnesio pirmąją dieną stebėsime Mėnulio jaunatį Avino zodiako ženkle. Tad iki balandžio 9 dienos palankus metas imtis kažko naujo, kurti planus ir juos būtinai užsirašyti. Ant popieriaus surašyti tikslai turi magišką galią.

Iki balandžio 21 dienos Saulė judės Avino zodiako ženklu, skatindama imtis naujų iniciatyvų, vadovauti, imtis drąsių projektų. Avino energija labai stipri, mat čia valdovas Marsas, o saulė užima egzaltuojančią poziciją. Tai suteikia optimizmo, noro veikti, ryžto ir drąsos. Tai pakankamai dinamiškas laikas, per kurį galime daug prasmingo ir reikšmingo nuveikti.

Vėliau, nuo balandžio 21 dienos Saulė pereis į labai žemišką Jaučio zodiako ženklą ir skatins labiau įsižeminti, darbus paversti konkrečiais rezultatais. bus mažiau blaškymosi ir skubos, daugiau produktyvumo ir kantrybės.

Mėnesio pradžia labai dinamiška dėl planetų sankaupų ugnies ir oro stichijose. Tai aktyvių veiksmų periodas, išnaudokime ją pozityvių pokyčių įgyvendinimui.

iki balandžio 11 dienos Merkurijus aktyvuos Avino zodiako ženklą. kaip taisyklė, tokiu metu mokymosi procesai tampa greitesni, trūksta kantrybės ir pakantumo bendraujant, išryškėja dominavimas ir kitos nuomonės nepaisymas. nuo minėtos dienos Merkurijus pereis į Jaučio zodiako ženklą. kalba taps lėtesnė, mokymosi procesui reikės skirti daugiau laiko ir kantrybės. tokiu metu kalbama daugiau apie konkrečius dalykus.

venera visą mėnesį judės Žuvų zodiako ženklu. čia jos padėtis ypač stipri. Tai meilė visam pasauliui, empatija ir gailestis aplinkiniams. tai puikus metas imtis labdaros projektų, pasirūpinti to rūpesčio stokojančiais. tai puikus metas meilės reikalams. meilė bus be galo švelni ir užjaučianti, bei rūpestinga.

iki balandžio 14 dienos Marsas judės Vandenio zodiako ženklu. norėsime pasimatyti su draugais ir bendraminčiais. tai inovacijų, netradicinių sprendimų laikas.

nuo balandžio 14 dienos Marsas pereis į Žuvų zodiako ženklą. Čia, šiame jautriame zodiako ženkle, Marsui sunku išreikšti. jausmai ir emocijos veikia labiau viduje ir vengiami parodyti išorėje. Gali traukti svaigalai, narkotinės medžiagos.

Balandžio 30 dieną stebėsime dalinį saulės užtemimą jaučio zodiako ženkle. Apie jį plačiau sekančiame blogo įraše.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

 

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.