Horoskopas kovui (2022)

Mėnesio pradžioje turėsime Saulę Žuvų zodiako ženkle. Čia keliauja ir Jupiteris su Neptūnu. Vadinasi, dvi stiprios energijos planetos leis lengvai skleistis Žuvų zodiako ženklo simboliams ir vertybėms: puoselės ir skleis fantazijas ir svajones, ugdys kūrybiškumą ir intuityvumą, empatiją ir meilę pasauliui. Tai dvasingumo laikas, tad prasminga užsiimti dvasinėmis praktikomis, medituoti, melstis. Kiekvienam pagal poreikį. Reiktų nepamiršti, kad zodiako ženklas gali turėti ir neigiamų apraiškų. tai būtų padidėjęs potraukis svaigintis, prisijungti fanatiškai prie dvasinių bendruomenių, nuskęsti iliuzijose ir saviapgaulėje. Pravartu tokiu metu išlaikyti žemišką arba materialų pagrindą po kojomis ir elgtis racionaliai, apgalvotai.

Kovo 2 dieną stos Mėnulio jaunatis, skatinsianti pradėti naujus darbus, planuoti mėnesį. Tam palanki pirma mėnesio savaitė.

Nuo vasario 6 dienos net kelios planetos ( Saturnas, Merkurijus, Venera, Marsas) aktyvuos Vandenio zodiako ženklą. Tai labai stipriai iškels laisvės ir noro nepriklausyti idėjas, draugystės temas. Gali kilti maišto ir nepasitenkinimo bangos, noras daryti perversmus ir reikalauti laisvos saviraiškos.

Nuo kovo 21 dienos Saulė įžengs į pirmąjį zodiako rato ženklą Aviną. Tai gali įnešti naujos energijos, noro veikti. Šią energiją pravartu naudoti naujų tikslų įgyvendinimui.

Bendrai, mėnesio fonas pakankamai harmoningas, nebus didelių iššūkių. Tikiuosi, tai padės stabilizuoti esamą įtemptą situaciją pasaulyje.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.