Horoskopas vasariui (2022)

Vasaris prasidės Mėnulio jaunatimis Vandenio zodiako ženkle. Tai reiškia, kad mėnesio darbus ir veiklas reiktų planuoti būtent nuo pirmosios dienos ir veikti dvi savaites ( iki Mėnulio Pilnaties momento). Tuo metu energija yra gyvybingiausia ir skatinanti augimui. Pradėjus naujus darbus ir projektus esant Mėnulio Jaunaties fazei reikalai klostysis gerai. tačiau šitoje vietoje noriu priminti vieną stabdantį faktorių- tai retro Merkurijų. Laimė, kad šita atbulinė jo eiga baigsis vasario 4 dieną dar esant Mėnulio augimo fazei. tad jei labai tiksliai, prie darbų ir svarbių projektų sėdame nuo vasario 4 dienos.

Kiekvienais metais pagal Kinų kalendorių stojus pirmai Mėnulio jaunačiai prasideda naujo gyvūno metai. tad vasario pirmoji yra ir Naujųjų metų diena pagal kinų kalendorių. tad su naujais visus !

Vasario pradžia išsiskirs labai žemiška energija, mat didžioji dauguma planetų judės žemės stichijos zodiako ženklais. Tai reiškia, kad mėnuo bus labiau praktiškas, darbingas ir materialus, kas prieštarauja Vandenio laikotarpio energijoms. Saulė iki vasario 21 dienos keliaus Vandenio zodiako ženklu, siųlydama mums į gyvenimą žvilgtelti kitu, labiau nestandartiniu būdu. tai atradimų ir išradimų mėnuo, kas turės realios apčiuopiamos materialinės naudos. tai ir laisvės laikas, bet ta laisvė labiau apie dvasią, nei apie kūną. Vandenis negali be kitų žmonių, tačiau kokybišką ir dvasingą bendravimą moka paversti žaisminga sielų draugyste.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kunginė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.