2022m prognozė Skorpionui

Iki sausio 29 dienos galimi romanai su klasiokais, kaimynais. Romantinių pažinčių taip pat galite ieškoti pažinčių portaluose, programėlėse. Daug malonaus bendravimo susirašinėjant, telefonu, gatvėje. Galima lemtinga pažinti viešajame transporte ar traukinyje.

Laikas palankus mokytis meno disciplinų, literatūros.  Gerai tokiu metu parduoti automobilį.

Laikas nepalankus įsigyti buitinę techniką, telefonus, kompiuterius.

Nuo sausio 14 iki vasario 4 dienos kažkokie nesklandumai jūsų laukia namuose: gali tekti skubiai kažką suremontuoti, pakeisti ir pan. Gali spręstis klausimas, susijęs su gyvenamąja vieta: planuosite persikelti gyventi į užsienį arba svarstysite įsigyti naują būstą. Gali atvykti senai matyti giminaičiai ir laikinai apsistoti pas jus namuose.

Iki sausio 18 dienos galima netikėta romantinė pažintis, kuri gali baigtis skubota santuoka. Kitiems gali būti priešinga situacija- staigiai ir netikėtai įvyksta skyrybos, nors atrodė, kad kartu gyvensite amžinai. Su santuokos partneriu tokiu metu sunku surasti bendrą kalbą, vyrauja santykiuose nesutarimai ir chaosas. Tokiu metu geriau nepasirašyti jokių sutarčių ir nepradėti teisminių procesų.

Nuo balandžio 15 dienos galimi teisminiai ginčai dėl smulkmenų. Kažkas tiesiog norės jums pakenkti. Galima nemaloni situacija mokymosi proceso metu, įgyjant išsilavinimą. Yra tikimybė, jog visa galva nersite į kažkokią gyvenimišką filosofiją ar dvasinį mokymą, bei tai aiškinsite kaip absoliučią tiesą kitiems. Atsargiai reiktų būti su religijų atstovais, nes jie tokiu metu mėgins jus įtraukti į savo dvasinį kelią per melą, apgaules, intrigas.

Nuo balandžio 29 iki spalio 8 dienos taps aktualūs persikėlimo, gyvenamosios vietos pakeitimo klausimai. Galbūt nuspręsite lankyti kažkokius kursus ar įsigyti prabangų automobilį. Visos tuo metu įvyksiančios pažintys jums bus labai svarbios. Gali užvaldyti noras daug keliauti arba jums kasdien teks suvažinėti didelį kilometražą.

Reiktų būti atsargiems kelyje, nes gali įvykti auto įvykis.

Galite išgirsti labai jums svarbią informaciją, kuri iš esmės pakeis jus pačius, ar jūsų gyvenimą. Taip pat gali įvykti svarbus įvykis jūsų brolių/seserų gyvenime ( nebūtinai blogas).

Balandžio 30 dieną saulės užtemimas aktyvuos jūsų partnerystės būstą ir jo reikalus. Kažkas galbūt susižadės, sutiks savo antrąją pusę ar susituoks. Tai fataliniai įvykai, kurių įtakoti mes negalime ir jie vyksta staiga, kartais prieš mūsų valią. Kitas variantas: galite laimėti teisminį procesą, nors tikimybė buvo priešinga. Jūsų partnerio gyvenime gali įvykti kažkas svarbaus ir jūs būsite  į tai įtraukti.

Nuo gegužės 10 iki birželio 3 dienos galima peržiūrėti sutartis su bankais, draudimo įstaigomis. Galbūt pasikeis kredito ar paskolos grąžinimo sąlygos. Tokiu metu negalima imti naujų kreditų, tik peržiūrėti senus ir padaryti korekcijas. Galite sulaukti žinios apie paveldėjimo gavimą. Arba galite sulaukti žinios apie kažkieno mirtį ( ne būtinai artimo žmogaus). Daug kalbų su partneriu apie jo pajamas. Laikas palankus mokytis ezoterikos, lankytis pas astrologus, psichologus.

Nuo gegužės 11 iki spalio 22 dienos galimi reikšmingi pokyčiai jūsų darbo vietoje. Tai gali būti vadovybės pasikeitimas, kolektyvo pasikeitimas, darbo vietos perkėlimas į kitas patalpas. Ieškantiems darbo tokiu metu yra tikimybė lengvai įsidarbinti.

Geras laikas turintiems sveikatos problemų: liga bus išgydyta, jūs pasveiksite. Tokia planetos įtaka gerina apetitą, tad yra tikimybė priaugti kilogramų.

Laikas palankus įsigyti naminį gyvūną.

Gegužės 16 dieną Mėnulio užtemimas aktyvuos jūsų asmenybės reikalus. Galbūt turėsite galimybę išspręsti kažkokį svarbų reikalą. Arba tą dieną gali įvykti įvykis, kuris palies jus asmeniškai. Geras laikas atsisakyti blogų įpročių, pradėti organizmo valymosi procesą.

Nuo birželio 4 iki spalio 23 dienos galima kažkokia sudėtinga situacija jūsų namuose, jūsų šeimos ar tėvų gyvenime. Dažnai toks parodymas yra lydimas tėvų skyrybomis, nesutarimais šeimoje. Bendrai, nuotaika ir atmosfera namuose bus niūri ir šalta. Tarsi laikinai prarasite artumą su namiškiais. Galimas ilgai trunkantis remontas namuose.

Galimi sunkumai įsigyjant nekilnojamąjį turtą ar persikraustant į kitą gyvenamąją vietą.

Nuo liepos 28 iki gruodžio 4 dienos gali buvęs/usi mylimoji/asis gali grįžti į jūsų gyvenimą. Žadės naują pasaką, tačiau jokiu būdu aklai tuo netikėkite. Galimi sunkumai su vaikais dėl asocialaus, nepriimtino elgesio ar svaigalų vartojimo. Jūs pats galite įnikti į bohemišką gyvenimo būdą ir tapti priklausomais. Nepalanku tokiu metu planuoti nėštumo, tuo labiau pastoti, dėl galimų vaisiaus komplikacijų. Padidės azartiškumas, tačiau jis bus pražūtingas jūsų kišenei.

Nuo rugpjūčio 24 iki sausio 22 dienos vėl aktualizuosis jūsų partnerystės reikalai. Sugrįš nesutarimai, noras skirtis jei esate santuokoje, arba skubota santuoka tik ką susipažinusiems. Galite būti įtraukti į teisminį bylinėjimąsi, kurio pabaiga nėra aiški.

Nuo rugsėjo 10 iki spalio 2 dienos gali iškilti situacijos, susijusios su praeities paslaptimis ar įvykiais. Gali atsiverti paslaptys, apie kurias nutylėjote. Gali kilti sunkumų bendraujant, gali dingti laiškai ar kitokia informacija. Galimi peršalimai.

Spalio 25 dieną saulės užtemimas gali atnešti svarbią žinią jums asmeniškai arba išspręsite jums svarbų klausimą. Gali kilti noras pakeisti išvaizdą, atnaujinti garderobą, pasidaryti tatoo.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.