2022m prognozė Jaučiui

Šio zodiako atstovams pagrindinė metų mintis, idėja yra savirealizacija, investicija į savo išsilavinimą, asmeninę prezentaciją, saviugdą. Žodžiu, 2022 metais jūs būsite pats svarbiausias sau asmuo.

Iki sausio 29 dienos sunkesnis laikas, primenantis stabdymą. Bus apmąstyta pasaulėžiūra, santykis su dvasingumu. Gali būti, kad dalis jaučių rimtai galvos apie emigraciją, persikėlimą gyventi į svečią šalį. Tuo metu taip pat gali iškilti juridiniai klausimai, kuriuos spręsti bus sunku, todėl terminai nusitęs. Tokiu metu nerekomenduojama pradėti teisminių procesų, geriau palaukti periodo pabaigos.

Tie, kurie gyvena užsienyje, tuo metu rimtai permąstys savo padėtį ir gali svarstyti grįžimo į tėvynę klausimą.

Nuo sausio 14 iki vasario 4 dienos bus pokyčių darbinėje, profesinėje srityje. Galbūt nesutariate su vadovybe, tuomet šiuo metu nesutarimai gali įgauti ryškesnę formą. Jei nesate patenkinti esama darbo vieta, matyti rimtai ieškosite naujos. Apgalvosite savo tikslus, keisite juos. Taip pat gali pasikeisti vadovybė esamoje darbovietėje.

Iki sausio 18 dienos galite jausti stabdymą. Lyg ir jaučiate poreikį naujam proveržiui, bet vis nesusikaupiate šuoliui. Tai pasibaigus šiam laikotarpiui tarsi savaime atsiras jėgų ir postūmis įvyks staiga, šuoliu. Galimi netikėti siurprizai, netikėtumai, neplanuoti įvykiai, susiję su jūsų asmenybe: išvaizda, socialiniu statusu, nėštumu ir pan.

Nuo balandžio 15 dienos galimi nesusipratimai su broliais/seserimis arba artimiausia aplinka. Tai gali būti apkalbos, melas, šantažas. Tokiu laiku dažnai yra iškreipiama informacija ir pateikiama neteisingai. Reiktų pasisaugoti ir nesivelti į nereikalingus pokalbius.

Nuo balandžio 29 dienos iki spalio 8 dienos bus peržiūrimi teisiniai reikalai ( ne būtinai teismai), juridiniai klausimai. Galbūt planuosite tolimą kelionę, arba ją aptarinėsite. Svarbu taps gyvenamosios vietos klausimas: kažkam norėsis grįžti iš emigracijos, o kitiems, priešingai, emigruoti. Dar kitiems svarbiu taps išsilavinimo dalykai: studijų tęsimas, sugrįžimas studijuoti po pertraukos, naujos studijos. Kažkam labai svarbiu taps dvasingumo klausimai. Galimas gilinimąsi į tam tikras religijas, dvasinius mokymus.

Balandžio 30 dieną Saulės užtemimas aktyvuos jūsų asmenybės būstą. Labai tikėtina, kad šią dieną  priimsite sau labai svarbų sprendimą. Tai gali būti bet kas, kas pakeis jus iš esmės: nauja veikla, naujas verslas, santuoka, vaiko gimimas ir pan. Visa tai, kas vyks šią dieną iš esmės pakeis jūsų gyvenimą. Permainos turėtų būti pozityvios, nešančios augimą.

Nuo gegužės 10 iki birželio 3 dienos gali tekti aplankyti senus pažįstamus, aplankyti senai pamirštas vietas, susitikti su broliu//seserimi. Gali iškilti klausimai, susiję su anksčiau pasirašytomis sutartimis. Norėsite jas pakeisti. Galimas grįžimas į nebaigtus kursus, mokslus. Galimi nesklandumai kelyje.

Nuo gegužės 11 dienos jausite stiprėjančią intuiciją. Tokia planetos įtaka palanki asmenims, dirbantiems uždaro tipo įstaigose, slaptose veiklose, ezoterikoje. Jeigu buvote anksčiau priversti išvykti gyventi toli dėl sudėtingų aplinkybių, tokiu metu gali susiklostyti palanki situacija sugrįžti. Tie asmenys, kurie dėl kažkokių priežasčių buvo apriboti aplinkybių, galės atgauti laisvę. Tai geras parodymas sergantiems sunkiomis ligomis- tai pasveikimo rodiklis. Esant tokiam parodymui pasveiksta net sunkiausi ligoniai. Tai labai geras laikas aplankyti labai toli esančias šalis.

Gegužės 16 dieną įvyksiantis Mėnulio užtemimas atneš pokyčius į jūsų partnerystę. Tai gali būti rimti ginčai ir nesutarimai su partneriu, blogiausiu atveju- skyrybos. Gali išaiškėti kažkokia informacija apie jūsų partnerį, kurios anksčiau nežinojote. Bendrai, tai partnerystės patikrinimo metas. Ir jei sugebėsite išsaugoti santykius, tai jums pasisekė.

Taip pat tokiu metu gali prasidėti ilgai trunkantys teisminiai procesai, kurie spręsis ne jūsų naudai.

Nuo birželio 4 dienos iki spalio 23 dienos bus peržiūrėti jūsų darbiniai reikalai. Teks prisiimti daugiau atsakomybės darbe, arba būsite griežtai tikrinami valdžios. Žodžiu, ne labai maloni situacija palies jūsų karjeros, darbo sritį. Ieškantiems darbo tai ne pats geriausias laikas, mat teks atkakliai ginti savo pozicijas, įrodinėti kompetenciją.

Nuo birželio 28 iki gruodžio 4 dienos galimi sudėtingi santykiai su draugais arba draugų gyvenimuose gali kilti sudėtingos situacijos. Kils rizika su draugais patekti į situacijas, kur gali būti naudojami kvaišalai, psichiką veikiančios medžiagos. Geriausiu atveju kažkas iš jūsų draugų ims kurti puikius darbus.

Nuo liepos 28 iki lapkričio 23 dienos gali sugrįžti, pasikartoti kažkokios praeities situacijos ir pareikalaus būti išspręstos, užbaigtos.

nuo rugsėjo 10 iki spalio 2 dienos galimi reikalai darbe, gali pasikeisti jūsų rutininiai reikalai. Tai laikas, kuomet gali tekti pasirūpinti sveikata, lankytis pas gydytoją, ar pasirūpinti dieta.

Spalio 25 dieną vėl bus paliesti jūsų santykių klausimai. Kažkas galbūt susituoks, kažkas gal sutiks sau partnerį, dar kiti pasirašys svarbią bendradarbiavimo sutartį.

Nuo spalio 30 dienos iki sausio 12 dienos bus trukdymai jūsų finansų srityje: gali vėluoti pajamos, pervedimai, galimos neplanuotos išlaidos.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.