2022m prognozė Dvyniams

Nuo metų pradžios iki sausio 22 dienos gali kilti finansinių problemų jūsų partneriui. Tai metas, nepalankus imti paskolas, kreditus, ar tiesiog skolinti ir skolintis. Galimi nemalonumai meilės reikaluose, dėl kurių patirsite stiprius emocinius sukrėtimus, stresą. Gali nelamė aplankyti jūsų mylimą žmogų. Galimi nesklandumai su mokesčių inspekcija ar bankais.

Sausio 14 iki vasario 4 dienos galimi reikalai su teisinėmis institucijomis, kažkas gali pradėti bylinėjimosi procesą. Tokiu metu palanku aptarti, planuoti tolimas keliones, rinktis tam tinkamas šalis. Tačiau kelionėms laikas nepalankus. Jei tokiu metu tektų keliauti, galite susidurti su sunkumais, trugdymais, vėlavimais, gali dingti dokumentai. Žodžiu, pasiekti kelionės tikslą bus sudėtinga.

Nuo balandžio 15 dienos kils situacijos finansuose, kurios jus mokins prisiimti atsakomybę už savo finansus. Atėjo galas neplanuotoms išlaidoms ir neracionaliam santykiui su pinigais. Galima situacija, kuomet arba uždirbsite labai daug pinigų arba liksite be skatiko kišenėje. Kuri situacija jums tikėtina, reikia vertinti asmeninio horoskopo parodymus, arba iš anksto tam ruoštis ( atsidėti pinigų netikėtiems momentams).

Nuo balandžio 29 iki spalio 8 dienos gali aktyvizuotis jūsų baimės, sudėtingos situacijos. Jūs išgyvensite kažkokią sudėtingą, stresą keliančią situaciją, kuri vers jus transformuotis. Galimas palikimo gavimas.

Balandžio 30 dieną Saulės užtemimas aktyvuos jūsų vienatvės, priverstinės izoliacijos temą, taip pat sveikatos klausimus. Kils situacija, kuri privers jus atsiriboti nuo visuomeninio, socialinio gyvenimo. Tai gali būti teismo sprendimas, arba liga. Žodžiu, 2022 metams nepalnuokite rimtų socialinių projektų, naujų planų realizavimo. Metai yra skirti vienumai, atsiribojimui nuo gyvenimo šurmulio. Jei turite chroniškų susirgimų, arba jautrią psichiką, gali tekti sirgti.

Nuo gegužės 10 iki birželio 3 dienos galite keisti kažkokius sprendimus, susijusius su jumis: galbūt mokslu, išsilavinimu, kelionėmis ir pan. Žodžiu tam tikri reikalai, kurie liečia jus asmeniškai bus peržiūrėti ir pakeisti į kitus. Taip pat tuo metu nepalanku pasirašyti sutartis, duoti pažadus. Būkite atsargūs, nes galite pamesti dokumentus arba gali jus apvogti.

Nuo gegužės 11 iki spalio 22 dienos galimi netikėti išsipildymai troškimų, apie kuriuos galbūt senai pamiršote. Geras laikas reklaminei veiklai, kurti ir paleisti internetinius projektus. Geras laikas besidomintiems politika ir ketinantiems įstoti į politinę organizaciją. Bendrai, tai svajonių išsipildymo metas, tad svajokite drąsiai.

Tuo metu taip pat gali pasikeisti jūsų draugų ratas- jis taps gausesnis ir draugiškesnis.

Taip pat draugai gali būti jums naudingi ar kažkuo padėti.

Gegužės 16 dieną Mėnulio užtemimas aktyvuos jūsų darbo, sveikatos sferą. Kažkas gali kardinaliai pasikeisti jūsų darbe. Galbūt tai darbo grafiko pasikeitimas, arba pasikeitimai bendradarbių kiekyje.  Galite iš esmės pakeisti savo mitybos ir fizinio aktyvumo dalykus į labiau jums palankius ir naudingus. Turėtumėte šiuo laikotarpiu daug dėmesio skirti savo sveikatai.

Nuo birželio 4 iki  spalio 23 dienos  taps svarbios emigracijos, mokslo , pasaulėžiūros temos. Galbūt rimtai svarstysite gyvenamosios vietos keitimo klausimą, arba priešingai, galvosite apie grįžimą iš emigracijos. Kitiems taps svarbu aukštojo išsilavinimo klausimas: stoti mokytis, sugrįžti po pertraukos į mokslus ir pan. Gali stipriai pasikeisti požiūris į gyvenimą, gyvenimiškus procesus nuo fanatiško tikėjimo kažkokiu dvasiniu keliu iki visiško abejingumo dvasinėms kryptims. Žodžiu, tokiu metu tapsite arba labai dvasingu žmogumi arba visišku ateistu.

Nuo birželio 28 iki gruodžio 4 dienos bus daug nesklandumų ar neaiški situacija darbo, profesinėje sferoje. Jūs galite abejoti savo pasirinkimu, arba juo nusivilti. Norėsis aiškumo padėtyje, tačiau jo nebus. Jūsų įmonėje ar organizacijoje gali kilti apkalbos, melas jūsų atžvilgiu. Verta būtų neįsitraukti į psichologinius žaidimus ir išlaikyti saugią poziciją jeigu šiuo laikotarpiu nenorite nukentėti.

Gali kilti noras studijuoti ezoteriką, psichologiją, mediciną. Tokiu metu būkite atsargūs, norėdami realizuoti kažkokią idėją. Yra tikimybė, jog jūsų planai žlugs.

Nuo birželio 28 iki lapkričio 23 dienos nepalankus metas verslo idėjoms realizuoti. Taip pat susilaikykite nuo internetinių projektų realizavimo. Tokiu metu galite susimąstyti apie savo ateitį ir keisti tikslus. Laikas labiau palankus svajoti, nei veikti.

Nuo rugpjūčio 24 iki sausio 22 dienos gali išaiškėti senai slėptos paslaptys. Bendrai, jūsų gyvenime rasis daugiau aiškumo. Geras laikas studijuoti ezoterikos mokslus. Domėtis sapnais, astrologija.

Nuo rugsėjo 10 iki spalio 2 dienos tikėtini svarbūs įvykiai jūsų vaikų gyvenimuose, arba jūsų mylimųjų gyvenimuose. Galite sugįžti prie senai pamiršto hobio ir vėl juo užsiimti. Tokiu metu kaip taisyklė sutinkami arba netikėtai atsiranda buvę mylimieji ir sugrąžina senai pamirštus jausmus ir emocijas. Puikus laikas užsiimti kūryba.

Spalio 25 dieną vėl bus aktyvuota sveikatos ir darbo tema. Tai galbūt naujos darbo sąlygos, naujas mitybos ir fizinio aktyvumo režimas. Gali kilti rūpesčių su naminiais gyvūnais.

Nuo spalio 13 iki sausio 12 dienos galimi nesutarimai su artima aplinka, ar broliais/seserimis. Neišvengsite automobilio, ar buitinės technikos gedimo. Kaip taisyklė tokiu metu genda telefonai, kompiuteriai. Galimi auto įvykiai kelyje, būkite atsargūs.

Lapkričio 8 dieną pasikartos situacija, kuri primins sunkias ligas, jei tokių turite. Galimi laikini sveikatos pablogėjimai dėl ko gali tekti gydytis ligoninėje. Tokiomis dienomis gerai laiko skirti vienumai.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.