Spalio astrologinis fonas (2021)

Mėnesio pradžia gali išsiskirti aktyviu visuomeniniu gyvenimu, socialiniais pasiekimais. Tai tęsis kol Saulė keliaus Svarstyklių zodiako ženklu iki spalio 24 dienos. Matyti tam tikras konfliktiškumo augimas dėl Saulės ir Marso jungties visą mėnesį. tačiau tai palanku teisiniams, santuokos, partnerystės reikalams, bei su tuo susijusių problemų, reikalų sprendimui.

Vis dar jausime senų reikalų užbaigimo būtinybę dėl retro Merkurijaus iki spalio 18 dienos. Susitvarkysime senus dokumentus, užmirštus ar atidėtus reikalus, prisiminsime senas ir užmirštas pažintis. Tai geras laikas gilintis į informaciją, ją analizuoti. Peržiūrėti savo planus ir juos koreguoti. Dėl šio astrologinio reiškinio galime jausti tam tikrą stabdymą, ypač tai jaus Dvyniai ir Mergelės.

Dėl aktyvios oro stichijos mėnuo labiau palankus komunikacijai, naujiems sprendimams, idėjų paieškoms, nei jų praktinei realizacijai. Oras mėnesio energijai suteiks lengvumo, kintamumo, nepastovumo. Tai nėra rimtų sprendimų mėnuo.

Šiek tiek praskaidrės nuotaikos Venerai palikus Skorpiono zodiako ženklą spalio 8 dieną. Nuo to momento kažkam atsivers naujos kelionių, pažinčių galimybės. Gali išaugti santuokų, piršlybų skaičius. Nuotaika taps labiau pakili ir optimistiška, tamsios energijos keisis šviesesnėmis ir teikiančiomis galimybes.

Naujas Mėnulio ciklas ( Mėnulio Jaunatis) prasidės nuo spalio 6 dienos ir tęsis iki spalio 12 dienos. Tai laikas, kurio metu verta realizuotis naujus projektus, imtis naujų darbų, veiklų, pradėti mitybos ar sporto ciklus. Tai augimo momentas, nešantis ilgalaikius rezultatus.

Nuo spalio 18 dienos Jupiteris Vandenyje taps stacionariu – baigsis ilgas jo retrogradiškumo laikotarpis. Turėtų atsigauti socialinis ir visuomeninis gyvenimas, sugrįžta galimybės realizuoti ilgalaikius projektus, padėti verslus, tuoktis.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

 

 

 

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.