Kaip galiu realizuoti save?

Gyvename tokiu laikmečiu, kuomet  vis labiau akcentuojama savirealizacijos būtinybė. Teigiama, jog žmogus gali jaustis laimingu ir pilnaverčiu tik tuomet, kai gali realizuoti savo potencialą.

Klaidinga manyti, jog pakanka įgyti gerą išsilavinimą, dirbti paklausų darbą. Moterims dažnai akcentuojama šeimos sukūrimo svarba kaip galimybė save išreikšti. Vyrams – karjera ir socialiniai siekiai.  Deja, nuolatos savo darbe susiduriu su istorijomis, kuomet rodos ir pinigų pakanka, darbas džiugina ir geras partneris, tačiau nėra vidinio pasitenkinimo. Tarsi kažkas ne taip, kylantis vidinis nepasitenkinimas. Būtent ši kylanti vidinė tuštuma gali reikšti, kad jūsų gyvenime nėra to, kas jus pilnavertiškai atskleistų, leistų save deklaruoti kaip laimingą  asmenybę. Nes darbuotojas, žmona, mama, tėtis yra tik socialinės rolės, kurios neretai neturi nieko bendro su saviraiška.

Tačiau kaip sužinoti greit ir tiksliai, kokia sritis yra tinkamiausia? Kaip atsirinkti iš daugelio pomėgių tą vienintelį ir svarbiausią?

Jums gali pagelbėti astrologijos žinios.

Astrologijoje už saviraišką  yra atsakingas Liūto zodiako ženklas, Saulė ir 5 astrologijos būstas.

Ne visiems teko garbė gimti Saulei esant Liūto zodiako ženkle. Tačiau neturėdami šiame karališkame zodiako ženkle planetų neturėtume nusiminti. Saulė būdama bet kuriame zodiako ženkle jau yra nuoroda į tai, per kokią sritį galime save išreikšti.

Avinai geriausiai save atskleidžia sporte, vadovaudami.

Jaučiai puikiai save realizuoja uždirbdami pinigus, kurdami pilnavertę šeimą ar užsiimdami psichologija.

Dvyniai dievina keliones, informacijos perteikimą, gali būti puikūs prekybininkai.

Vėžiai puikūs kulinarai, vaikų auklėtojai ir psichologai.

Liūtai- aktoriai, vadovai, menininkai ir kūrėjai.

Mergelės gimusios rūpintis savo ir kitų sveikata, todėl gali puikiai save atskleisti per mediciną, dietologiją, mokslinį darbą.

Svarstyklės nepamainomi konsultantai, teisininkai.

Skorpionai puikiai geba ‚prisikasti‘ iki esmės ( pvz kriminalistai), psichoterapeutai, finansininkai, asmeniniai treneriai ( transformacija), magai.

Šauliai nepamainomi mokytojai, dėstytojai, filosofai, guru.

Ožiaragiams labai lengva planuoti, atrinkti svarbiausius dalykus ( koučingas), vadovauti ir siekti tikslų, statyti.

Vandenių mintys visada nukreiptos į ateitį, todėl tai apsigimę astrologai ir ateities pranašai, IT specialistai, kosmonautai, išradėjai. Bendrai jiems tinka bet kokia veikla danguje ( stiuardesės/ai, lakūnai).

Žuvys apdovanotos dideliu kūrybiniu potencialu, todėl gali save puikiai atskleisti per kūrybą ( filmų kūrimas, muzika), taip pat gabūs medikai, psichologai, dvasininkai.

Tačiau vien Saulės padėties zodiako ženkle gali būti maža, norint suprasti visą asmenybės esmę. Čia svarbu Saulės ir kitų planetų tarpusavio aspektai, Saulės dispozitoriaus padėtis, 5 būsto Almuteno padėtis, Saulės padėtis būste  ir t.t. Tai iš tiesų gan gilios analizės reikalaujanti tema.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.