Rugpjūčio astrologinis fonas (2021)

Mėnesio pradžioje Saulė keliaus Liūto zodiako ženklu, aktyvuodama šio zodiako ženklo temas: šventes, džiugesį, vaikų ir kūrybos temą. Dažniausiai būtent Saulės Liūte metu švenčiamos vestuvės. Bet kokios šventės tokiu metu turi pompastikos elementų, perdėto blizgesio, vaidybos elementų. Geras laikas kūrėjams, šou verslo atstovams, scenos veiklai.

Nuo rugpjūčio 23 dienos Saulė pereis mėnesiui į Mergelės zodiako ženklo valdas.

Venera iki 17 mėnesio dienos keliaus Mergelės zodiako ženklu. Tad flirtas domins mažai, būsime įsimylėję darbą.

Veneros simbolika yra tiesiogiai susijusi su vertybėmis, grožio ir estetikos samprata, moteriškumu, finansais ir žinoma meile.  Kuomet ši keliauja atitinkamu zodiako ženklu, jos savybės nusidažo pastarojo savybėmis.

Veneros padėtis Mergelės zodiako ženkle yra probleminė. Planeta čia turi silpną padėtį, todėl jos pasireiškimo būdas kažkiek keičiasi nuo jam įprasto. Venerai Mergelėje yra gražu tai, kas švaru ir tvarkinga. Jausmai nuolat kontroliuojami proto, todėl žmogus nepameta galvos dėl meilės. Jis gali paaiškinti, bent jau pats sau, už ką konkrečiai myli ar nemyli tam tikrą žmogų. Atsiranda tam tikras vertinimas santykiuose, kas nėra natūralu.

Dėl šios priežasties Venerai keliaujant Mergelės zodiako ženklu labiau verta užsiimti karjeros, darbo, švaros ir tvarkos reikalais. Meilės temą atidėkime iki rugpjūčio 17 dienos.

Nurodytu laiku palankus laikas turintiems karjeros ir profesinių tikslų. Mergelė yra ypač atsakinga, skrupulinga ir darbšti. Todėl puikiai seksis save realizuoti kaip darbo, karjeros žmogų.

Tokiu metu nėra palanku susipažinti, tuoktis, įsipareigoti, pradėti gyventi kartu.

Nuo rugpjūčio 17 dienos Venera pereis į Svarstyklių zodiako ženklą, kur yra valdovė. Vadinasi,  sugrįš namo. Santykiai ir meilė – taps svarbiausios gyvenimo pusės. Toks laikas sukurtas gamtos tam, kad skleistų meilę. Tai gebėjimas suprasti kitą žmogų, atsižvelgti į jo interesus, padaryti jam malonumą ne tik padeda pasiekti sėkmės santuokoje, bet ir daro  puikiu diplomatu. Tokiu metu ryškėja siekis be kokia kaina vengti konfliktų, rasti kompromisinį sprendimą, kuris  virsta neryžtingumu. Vengiama problemų tol, kol jos nesusikomplikuoja ir nesupainioja galutinai. Tada tenka „galvą slėpti smėlyje“ ir apsimesti, kad viskas yra gerai. Tokia Venera turi stiprų harmonijos pojūtį, gerą skonį, todėl tokiu metu verta domėtis aprangos pasirinkimu ar interjero kūrimu. Tai puikus parodymas santuokai, deryboms, teisminiams procesams.

Merkurijus iki 12 dienos judės Liūtu, o vėliau įžengs į savo namus- mergelės zodiako ženklą. Merkurijus Liūte pasižymi puikiomis oratoriaus savybėmis, noru paveikti kitus žodžiu. Dažniau kalba tampa akcentuojama labiau, nei kiti saviraiškos aspektai. Kalba ypač įtaigi, aiški ir užtikrinta. Tačiau konservatyvi, garsi ir abejinga kitokiai nuomonei.

Merkurijus Mergelėje stiprus, čia jo buveinė ir egzaltacija. Padėtis išsiskiria imliu analitiniu protu. Reikšis polinkis  p skaičiams, faktams, smulkiausioms  detalėms. Gali kilti noras  viską sisteminti, dėlioti į lentynas. Tokia planetos padėtis ypač kritiška kitiems, todėl kartais negailestinga menkiausiems trūkumams. Tokiu metu mažai emocijų, mat visas dėmesys nukreipiamas racionalumui, loginiams visa ko aiškinimui.

Tokiu metu ypač geras laikas pradėti bet kokius mokslus. Savo dokumentuose, kontaktuose pagaliau įvesti tvarką. Laikas palankus dokumentų pasirašymui. susitarimams.

Marsas visą rugpjūtį bus Mergelėje stiprindamas žemės stichijos įtaką ir realistiškas energijas. Šis zodiako ženklas ne ytin palankus šiam karštam ugnies kariui, mat energija tokiu metu nukreipiama į konkrečius praktiškus darbus. Todėl nereiktų stebėtis, jog vis daugiau laiko praleisime darbe.

 

Jupiteris judėdama retrogradu sugrįš trumpam į vandenio zodiako ženklą, leisdamas pastariesiems prisiminti laimės ir džiaugsmo akimirkas. Tie Vandeniai, kurie nespėjo pagauti savo laimės paukštės, tegul griebia dabar.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.