Liepos astrologinis fonas (2021)

Pagrindiniai mėnesio astrologiniai faktoriai, įtakosiantys įvykių galimybes, bus tokie:

  1. Iki liepos 23 dienos Saulė aktyvuos Vėžio zodiako ženklą. Tokia įtaka mus sugrąžins į vaikystę, tėvų namus, kels praeities ilgesį. Vėžys atsargus zodiako ženklas, tad veiksmai tokiu metu bus labiau apgalvoti, patikrinti per patirtis ir pojūčius. Tokiu metu naudinga prisiminti protėvius, lankyti vaikystės vietas, studijuoti šeimos istoriją. geras laikas kurti šeimą, ją puoselėti. Bendrai, daugiau laiko skirti namiškiams.
  2. Nuo liepos 23 dienos Saulė pereis į Liūto zodiako ženklą. Tuomet pasyvumą ir vangumą keis drąsa ir pasitikėjimas. Kils noras pademonstruoti savo vertę ( gal kartais pompastiškai, o gal dramatiškai ir perdėtai). Tai puikus metas linksmybėms ir šventėms. Liūtas juk yra džiaugsmo nešėjas, norintis gyvenimą švęsti. tai puikus metas organizuoti bet kokias šventes, poilsiauti. Vadovausimės labiau logika nei jausmais, veiksime drąsiai ir ryžtingai.
  3. Venera ir Marsas beveik visą liepą taip pat aktyvuos Liūto zodiako ženklą. Matyt šią liepą sulauksime pompastiškų meilės pažadų, garsių švenčių. liepa, matyt, puikus mėnuo švęsti gyvenimą, džiaugtis kiekviena akimirka.
  4. Socialinės planetos Jupiteris ir Saturnas visą mėnesį bus retro fazėje. Tad socialiniai siekiai, nauji projektai tegul sulaukia geresnio laiko.
  5. Visa liepos pradžia ( iki 10 dienos) gali atnešti įtampos, agresijos išpuolių, nesantaikos ir karo. Susiformavęs tau kvadratas kels nepasitenkinimą esama situacija ( kiekvieno gyvenime tai gali būti skirtingas kontekstas), ir drastišką norą viską keisti. Tokiomis akimirkomis labiau veikime remdamiesi jėga, agresija. Kompromisų nebus. Taip pat laikotarpis gali išsiskirti auto įvykių, gaisrų  gausa.
  6. Nuo liepos 15 iki 23 dienos formuosis neigiama Plutono priešprieša į saulę. Tai netinkamas metas siekti valdžios, prašyti paaukštinimo pareigose, keisti darbą. Stebėsime vyrų dirglumą ir nepasitenkinimą. Rinksimės sau naujus autoritetus, mat senaisiais nusivilsime.

Tai yra bendro pobūdžio informacija. 

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.