Mėnulio užtemimas gegužės 26. Astrologo požiūris

2021 metų gegužės 26 dieną įvyks Pilnas Mėnulio užtemimas 5 Šaulio laipsnyje. Užtemimo laikas 14:20 LT laiku.

Mėnulio užtemimas įvyksta kai Saulė, Žemė, Mėnulis   stovi  viena eile taip, kad Žemė meta šešėlį ant Mėnulio. Kadangi šio užtemimo metu  Žemės šešėlis krinta ant viso Mėnulio paviršiaus, įvyks visiškas  Mėnulio užtemimas. Kitaip sakant, Mėnulis trumpam dings iš akiračio. Astrologijoje Mėnulis yra atsakingas už pasąmonę, nesąmoningus veiksmus. Tad Pilno Mėnulio užtemimo metu tarsi užtemsta mūsų pasąmoningi veiksmai, mes jai negalime naudotis laisva valia. Iš čia kilo fatališkumas, kuris priskiriamas Užtemimams.

Užtemimo metu Šaulio zodiako ženkle bus tik Mėnulis ir besileidžiantis karminis mazgas, formuosiantis opoziciją su Saule ir kylančiu karminiu mazgu Dvyniuose, bei kvadratūrą su Jupiteriu Žuvyse. Visa konfigūracija atitiks tau-kvadrato konfigūraciją. Visa užtemimo informacija būtų tokia: mes galime sulaukti žinių, sutikti žmonių, pradėti mokslus, kurių kažkada neužbaigėme. Galime sutikti žmones iš praeities ( praėjusių įsikūnijimų taip pat), kurie turi mums svarbių žinių. Tad verta įsiklausyti į gaunamą informaciją, girdimus žodžius. Užtemimo planetų įtaka nėra sudėtinga, man ji daugiau kalba apie tai, kad kažko mūsų gyvenime nebus, negalės įvykti, ką esame suplanavę. Būsime neįtraukti į galimybę rinktis situacijas, į kurias patenkame, žmones, kuriuos sutiksime.

Sudėtingiausiu laiku yra laikoma savaitė iki ir savaitė po užtemimo. Tuo metu galimi įvykiai, kurie aktyvuojasi mūsų asmeniniuose horoskopuose, jei užtemimo taškai pateks ant svarbių asmeninio horoskopo vietų. Bendrąja prasme, arba jei kalbėsime apie įtaką visiems, neatsižvelgiant į asmeninių horoskopų parodymus, užtemimo įtaka bus labiau panaši į Pilnaties parodymus. Tai padidintas emocionalumas    ir jautrumas, noras išsakyti viską, kas galvoje ( bet kokia, bet dažniausiai ne pačia etiškiausia forma). Derėtų būti atsargiems žodyje, kalbant. Tai nėra laikas pyktis, aiškintis santykius. Priešingai, tai palankus metas sugrįžti pas buvusius jums svarbius žodžio meistrus, mokytojus. Galbūt jie turi jums ką pasakyti.

Tai yra bendro pobūdžio informacija. Kaip užtemimo fonas palies jus asmeniškai, konsultuokitės su astrologu.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.