Jupiteris Žuvyse- dvasingumo pikas

Astrologijoje Jupiteris valdo idėjas ir įsitikinimus, kurie atrodo ne visiškai realūs, bet išjudina pasaulį.  Jupiteris taip pat simbolizuoja plėtrą, vystymą, išėjimą iš įprastinės būsenos, todėl susijęs su tolimomis kelionėmis, užsienio reikalais, aukštuoju mokslu, išsilavinimu. Jupiteris – simbolis tikėjimo, nes kai kalba eina apie tai, kas neįprasta, nežinoma, tik tikėjimas veda žmogų pirmyn. Jis religijos globėjas, suteikia žmogui optimizmo, Indijos astrologijoje Jupiteris vadinamas Guru – dvasinis mokytojas. Žymiausia Jupiterio savybė dosnumas ir tuo pačiu nerūpestingumas.

Vakarų  astrologijoje Jupiteris vadinamas didžiuoju geradariu (Venera – mažoji geradarė). Manoma, kad jis globoja žmogų, gina jį ir pačiose kritiškiausiose situacijose padeda išvengti blogiausio scenarijaus. Tačiau jei Jupiteris per stipriai išreikštas, žmogus gali išsiskirti nepagrįstu optimizmu, pagyrūniškumu ir vėjavaikiškumu. Žmogus gali būti nepataisomas idealistas, nenorintis susitaikyti su aplinkine tikrove ir apsėstas savo idėjų.

Jupiterio ciklą sudaro 12 metų, per tiek laiko jis apkeliauja visą zodiako ratą. Tad viename zodiako ženkle išbūna metus.

Nuo 2021 metų gegužės 13 dienos Jupiteris pereina metams į Žuvų zodiako ženklą. Čia jis bus iki 2022 metų gegužės 11 dienos. Tiesa, dar šią vasarą ši planeta ims judėti reversu, tad nuo liepos 29 iki gruodžio 29 dienos trumpam sugrįš į ankstesnio zodiako ženklo Vandenio ribas.

Ko galime tikėtis šio planetos tranzito Žuvimis metu.

Jupiterio perėjimas iš ypač socialaus ir aktyvaus Vandenio į labai neapibrėžtas ir melancholiškas Žuvis pakeis nusistovėjusias aktyvias visuomenines tendencijas į labiau pasyvias. Pirmiausia reikia prisiminti, kad šiame zodiako ženkle ši planeta yra antras valdovas, vadinasi save išreiškia labai natūraliai, pagal savo prigimtį. Toliau svarbu suprasti, kad Žuvų zodiako ženklas priklauso vandens stichijai, kuri yra uždara, atsitraukianti, pasyvi, nematoma, sunkiai pažini, gili ir kupina iliuzijų bei fantazijų. Tad šiuo laikotarpiu galime patirti ne tik gerų, bet ir neigiamų apraiškų ( nepriklausomai nuo to, kad planeta yra laikoma sėkmės nešėja).

Geriausiai šis laikotarpis iškels naujus dvasinius mokymus ar mokytojus. Neatmetama, kad žmonės labiau atsigręš į tikėjimą, atsakymų ims ieškoti dvasiniuose šaltiniuose. Gali aktyvizuotis dvasinės kelionės, dvasinių ir religinių disciplinų studijavimas. Blogiausia situacija būtų šio kelio pasirinkimas kaip pabėgimas nuo gyvenimo nenuspėjamumo, neapibrėžtos esamos situacijos pasaulyje.

Kita geria žinia yra ta, kad Žuvys neatsiejamos nuo meno ir kultūros, ypač kino ir fotografijos. Yra vilčių, kad per ateinančius metus bus sukurti puikūs filmai, įamžinti įstabiausi kadrai. Sužibės nauji šių sričių talentai.

Taip pat pozicija palanki medikams, medicinos darbuotojams, slaugos personalui.

Neigiama tranzito apraiška galėtų būti visuomenės pasyvumas, nenoras dalyvauti socialiniuose ir visuomeniniuose projektuose. Gali stiprėti psichinės ligos, padaugėti sergančiųjų skaičius.

Kadangi Žuvų pirmasis valdovas yra Neptūnas, kuris tiesiogiai atsakingas už svaigalus, psichoaktyvias medžiagas, tai neatmetama galimybė jog padidės jų vartojančiųjų skaičius. Taip pat ir narkotinių medžiagų gamyba gali ryškiai išaugti.

Tai gali būti gan sudėtingas metas  savo vertybių neturintiems asmenims, nesavarankiškiems ir infantiliems.

 

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.