Horoskopas vasariui (2021)

Mėnesio pradžia iš tiesų 100 % vandenių laikas. Neskaitant Saulės Vandenyje, šiame ženkle dar yra Merkurijus, Venera, Jupiteris ir Saturnas.  Tai labai ryškiai atskleidžia naujovių, technikos progreso, nestandartinių sprendimų, maišto tendencijas. Nestebinti turėti aktyvios masinės protesto akcijos prieš atgyvenusias  valstybių valdymo formas, aktyvi kova už piliečių laisves ir teises.

Merkurijus iki vasario 21 dienos judės retrogradu Vandenyje. Tai skatins prisiminti senas pažintis ir kontaktus, sutvarkyti anksčiau nebaigtą informaciją, vykdyti anksčiau duotus pažadus. Šiuo laiku nerekomenduojama pasirašyti naujas sutartis, keisti darbo vietą, keliauti. Galimi keblumai su transportu, ryšio priemonėmis, internetu.

Venera Vandenyje bus iki 25 dienos. Čia grožio ir meilės planeta aktyvins flirtą ir naujovių paieškas, tad gali megztis netikėtos pažintys ( dažniausiai neturinčios rimtų motyvų), intriguos seksualiniai eksperimentai. Neigiama įtaka tokios padėties būtų neištikimybė, ilgalaikių santykių krizės ar net išsiskyrimai.

Jaunatis vasario 11 dieną žymės ne tik mėnesio ciklo pradžią, bet ir pažymės Kinų naujuosius metus ( nuo šios dienos prasidės Jaučio metai). Tad svarbiausius darbus ir projektus, kuriems linkite augimo, verčiau pradėti stojus Mėnulio Jaunačiai. Visus mėnesio darbus užbaigti derėtų vasario 27 dienos, kuomet Mėnulis pasieks Pilnaties fazę.

Nuo vasario 18 dienos Saulei perėjus į Žuvų zodiako ženklą energijos rims. Vietoj judraus ir nepastovaus oro energijų  pertekliaus ims vyrauti vandens stichijos energijos. Tapsime labiau empatiški ir intravertiški, norėsis daugiau laiko skirti sau, ir mažiau aplinkai. Vyraus pasyvumo, melancholijos, kartais liūdesio natos. Tai normalu, mat Žuvys yra paskutinis zodiako rato ženklas, simbolizuojantis ciklo pabaigą. Todėl tai puikus metas poilsiui, dvasinių jėgų stiprinimui bei dvasingumo puoselėjimui.

Žuvų laikas aktyvins meditacijos, dvasinių vertybių aktualijas visuomeninime gyvenime. Tai puikus laikas ramiam atokvėpiui prieš Avino energingą šėlsmą.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.