2021metų horoskopas Vandeniui

Pagaliau ir vandeniams ateina puikūs laikai. Praėję metai jums pažėrė nemažai sveikatos problemų ir bendrai sunkiai sprendžiamų sunkumų. Norisi tikėti, kad iš buvusio negatyvo sugebėjote išspausti ir pozityvios naudos ar bent išlaikėte optimistišką požiūrį. Juk ir blogiui ateina pabaiga. Būtent 2021 metai pradžiugins zodiako šmaikštuolius netikėtomis galimybėmis ir Visatos dovanomis.

Jau nuo metų pradžios pajusite tam tikrą palengvėjimą, optimizmas sugrįš į jūsų gyvenimą jau Naujųjų naktį. Nenustebkite, tai ne šampanas jus svaigina, tai Sėkmė atėjo į jūsų gyvenimą beveik visiems metams. Pirmiausia sėkmė aplankys tuos, kurie iš prigimties yra linkę tobulėti ir augti. Mat sėkmės planeta labiausiai padeda tiems, kurie siekia pažinti, išmokti ir suprasti daugiau, nei supranta šiandien. Sveikintinais bus laikomas bet koks mokslas, išsilavinimo gavimas. Žinios guls lengvai ir ilgam. Būsite kaip niekada drąsūs išbandyti naujas sritis. Ypač rekomenduojama vandeniams gilintis į naujas mokslo sritis, IT, kosmoso tyrinėjimus, genų inžinieriją, mokslines studijas.

Vasarą, nuo gegužės iki rugsėjo pradžios, galite planuoti poilsio laiką. Mat tuo periodu būsite pakankamai daug nuveikę, tada galėsite šiek tiek atsipalaiduoti ir pasimėgauti ramuma ir poilsiu.

Kita svarbi tematika – tai labai rimtas savo vaidmens visuomenėje apmąstymas ir tam tikrų atsakomybių prisiėmimo siekis. Šio zodiako ženklo atstovai labai rimtai susimąstys apie savo visuomeninę padėtį ir socialinį statusą, bei aiškiai suvoks, jog norite šiose srityse turėti aukštesnius pasiekimus. Vieniems tai bus aukštesnės pareigos, kiti džiaugsis šeimos sukūrimu, treti- visuomeninio populiarumo augimu.

Metų pabaigoje, matyt dėl didelio darbinio krūvio ir sėkmės euforijos, jausitės šiek tiek nuvargę. Gali pablogėti sveikata. Nieko rimto žvaigždės nežada. Tiesiog leiskite sau kaip reikiant pailsėti. Geriausia tai padarysite pasirinkę vienumą.

Tiesa, lapkritį- gruodį gali sugrįžti sena meilė. Tiesiog iš niekur.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Astrologė Rasa Baliutavčiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.