2021 metų prognozė Žuvims

Ateinančius metus Žuvims teks paskirti poilsiui ir ramybei. Dėl tam tikros planetų padėties jums rekomenduojama atsisakyti aktyvaus socialinio ir visuomeninio gyvenimo. Karjeros ir profesinius siekius palikti tam palankesniam laikotarpiui.

Visi metai bus paženklinti būtinybe atsiskirti nuo aktyvaus gyvenimo šurmulio, ramybės ir vidinio balanso paieškai. Baigiasi vienas svarbus ciklas, tad 2021 metai turėtų būti skirti savo buvusių 12 metų analizei. Gerai apgalvokite savo veiksmus, mintis, bei kokius turite veiksmų rezultatus. Taip atlikę reviziją žinosite, kas jūsų gyvenime tikrai pasiteisina, kokie elgesio modeliai yra sėkmingi, o kokie- nešantys nusivylimus. Ciklo peržiūra padės pasiruošti naujam ciklui, kuris prasidės dar kitais, 2022 metais.

Šie metai, dėl aukščiau aprašytų priežasčių, puikiai tiks vidinėms augimo praktikoms, meditacijai. Atraskite savo dvasinio peno šaltinį ir tyrinėkite jį. Praktikuokite dvasinius ritualus saikingai, kitu atveju yra rizika ilgam tame klimpti. Jūs tai puikiai mokate.

Jei metai pasižymės savigrauža, saviplaka, polinkiu kančiai ir kaifui, žinokite, kad einate degradacijos keliu. Nors esate pats brandžiausias zodiako ženklas, tačiau jūsų zodiako ženklo gelmė dažnai kupina empatijos  viso pasaulio skausmui ir silpnesniems, kas gali privesti prie savo autentiško kelio pametimo. Vis sau kartokite, kad pirmiausia atėjote dėl savęs.

Vasarą nuo gegužės iki liepos pabaigos matyti pakankamai pozityvus ir optimistiškas laikas. Jums net gali atrodyti, kad tai pats metas įgyvendinti savo užmojus ir svajones. Tačiau žvaigždės rekomenduoja niekur neskubėti ir išlaukti dar kitų metų. Vasara tik trumpa įžanga į būsimus laimėjimus ir pozityvias permainas.

Neatmetama galimybė, kad jūsų darbo vietoje bus tam tikrų pokyčių, kurie gali sutrikdyti. Tačiau, žvaigždės sako, jog tai nieko blogo nežadanti situacija. Tad nerimauti nėra prasmės.

Dar labai svarbu rūpintis savo tiek psichine, tiek ir fizine sveikata. Ir jei susirgote, gydymo kreipkitės pas tradicinės medicinos specialistus.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Astrologė Rasa Baliutavčiūtė Kungienė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.