2021 metų prognozė Svarstyklėms

Praėję metai Svarstyklėms buvo nepaprasti, tam tikrais momentais gan sudėtingi. Tad 2021 metais šio zodiako ženklo atstovai galės atsikvėpti lengviau.

Sėkmė ir palankios galimybės laukia jūsų vaikų, kūrybos srityje. Matyt bus daug galimybių švęsti šventes ar tiesiog galėsite daugiau ir produktyviau ilsėtis. Neturėję vaikų, bet slaptą planavę 2021 metais turės puikias galimybes ir žvaigždžių palaikymą tai realizuoti. Ypač tai akcentuojama bus sausio- gegužės mėnesiais.

Sėkmingi metai laukia tiems zodiako atstovams, kurie svajojo sukurti savo verslą. Būtent 2021 metai tam bus ypač palankūs. Įgyvendinkite savo slapčiausias viltis. Jau turintys savo verslus asmenys sulauks jo klestėjimo: padaugės klientų, darbo. Tam palankiausias laikas gegužė-birželis.

Sporto srities atstovai, profesionalūs sportininkai 2021 metais galės ne kartą švęsti pergales. Tai jūsų triumfo, laimėjimų, profesinio pasiekimo laikas.

Kiti gali atrasti naujus malonius hobius, ar pomėgius.

Puikūs metai kūrybinių ir meninių profesijų atstovams: matyti aukšti pasiekimai, naujos idėjos, naujas įkvėpimas. Mūza visus metus bus šalia jūsų.

Puikios naujienos laukia vienišų Svarstyklių. Ateinantys metai atneš puikias romantiškas pažintis, pasimatymus ir romantiką. Tai tikrai idealus laikas meilei ir flirtui. Ypač būkite pastabūs jau sausio – vasario mėnesiais ir nepražiopsokite simpatijos apraiškų iš priešingos lyties ( o gal ir tos pačios) atstovų.

Rugsėjį- spalį galite išgyventi sudėtingiausią metų laikotarpį. Tuo metu tikėtina informacijos perkrova, senų kontaktų sugrįžimas arba būtinybė peržiūrėti buvusius susitarimus. Tai toks gan darbingas ir perkrautas informacija laikas, kuris gali išties jus išvarginti.

Klausimai, susiję su namais, namiškių reikalais ar gyvenamąją vieta bus peržiūrėti metų gale, nuo lapkričio mėnesio iki metų pabaigos. Tuo metu gali išsispręsti dar praėjusiais metai kilę nekilnojamojo turto klausimai, ar paliesti aukščiau išvardytas sritis. Tad metų gale greičiais būsite apsisprendimo būsenoje.

Tai yra bendro pobūdžio informacija. Kaip metų fonas paveiks jus asmeniškai, konsultuokitės su asmeniniu astrologu.

Tekstą kopijuoti be autoriaus sutikimo draudžiama.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.