2021 metų prognozė Mergelei

Mergelėms metai atneš neaiškias situacijas partnerystės dalykuose. Gali būti, jog jums kils minčių, jog kažkas prieš jus susimokė ( slapti priešai suaktyvėja). Neatmetama galimybė neplanuoto nėštumo, apie kurį norėsite nuslėpti informaciją ( gal nuo aplinkinių, gal nuo esamo ar potencialaus partnerio). Ypač tai  gal aktyvuotis kovo- balandžio ir rugpjūčio- rugsėjo  mėnesiais.

Gali išryškėti dėmesio koncentracijos problemos, bandymas bėgti nuo realybės ( internetas, religija, psichiką veikiantys vaistai, slapti romanai). Kūrybinių profesijų atstovai gali patirti įkvėpimą ir sukurti puikius kūrinius.

Bendrai, Mergelėms metai išsiskirs nepraktiškumu, neadekvačiu klaidžiojimu svajonių labirintais. Tikėtinas iliuzinis savęs, savo vertės suvokimas ( perdėtas, hiperbolizuotas, neracionaliai išpūstas).

Gali būti sunkūs kontaktai su publika, klientais. Jie dažniausiai nevykdys savo įsipareigojimų ir pažadų, kas gali jus privesti prie visiško nusivylimo savimi ir supančiu pasauliu. bendrai, metai pilni apgavysčių, intrigų.

Sausio- kovo mėnesiais nereikėtų priimti svarbių jums sprendimų, demonstruoti visuomeninį, socialinį aktyvumą. Tai labiau uždaro gyvenimo būdo, savianalizės metas.

Lapkritis ir gruodis, matyt, bus patys sėkmingiausi 2021 metais. Šiais mėnesiais atsiras galimybė pagerinti savo pajamas ( naujas šaltinis, ar atlyginimo didėjimas). Tuo metu būti tinkamiausias metas realizuoti savo finansines idėjas, planus. Kitiems zodiako atstovams tai gali būti santykių kūrimo arba apsisprendimo juose metas.

Metai dar gali pateikti staigmenų darbo srityje. Iš vienos pusės matyti naujose perspektyvios galimybės, iš kitos- jūsų baimė prarasti stabilumą. Labai bijosite rizikuoti ir vietoj patikimos, įprastos darbo vietos ieškoti geresnių alternatyvų. Tačiau čia jus žvaigždės drąsina ir pataria būti drąsiems, viskas bus gerai. Nauja vieta žada geras darbo  sąlygas ir stabilumą.

 

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Tekstą kopijuoti be autoriaus sutikimo draudžiama.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.