2021 metų horoskopas Skorpionui

2021 m. Skorpionas tiesiogine prasme bus perpildytas energijos ir jėgų.  Metai bus sėkmingi tuo atveju, jei  Skorpionui pavyks nukreipti visą šį galingą potencialą naudinga linkme. Priešingu atveju ji bus švaistoma  kažkokiomis smulkmenomis. Ateinančiais metais Skorpionas sėkmingai demonstruos kitiems savo daugybę talentų ir lyderio savybes. Ir  tai gali turėti labai teigiamos įtakos darbo reikalams ir karjerai.

Žvaigždės įspėja, kad bus ginčų ir nesutarimų, ir to  reikėtų kategoriškai vengti. Deja, posakis, kad tiesa gimsta ginčuose, švelniai tariant, nėra tiksli – vienintelė ten gimstanti tiesa yra konfliktas. Visi konfliktai žada būti labai gilūs ir skausmingi. Tad gerai pagalvokite, ar taip svarbu įrodyti savo tiesą, ar išlaikyti taiką ir ramybę.

Skorpionams ateinančiais metais verta pasilaikysi savo nuomonę sau , ir sutelkti dėmesį į savo reikalus , ir planus. Tokiu atveju žvaigždės bus jūsų  pusėje. Išlikdami visų metų bėgyje pasyvioje pozicijoje laimėsite žymiai daugiau.

Dar vienas patarimas:  neleiskite savo emocijoms siautėti, nes pasekmės gali būti katastrofiškos. Tai, kas gali   praeiti nepastebimai kitomis aplinkybėmis , gali virsti katastrofa 2021 metais. Todėl, jei Skorpionai nori pasisekimo , jam reikės ne tik suvaldyti pyktį, bet ir apskritai vengti pasisakyti aštriai ir kritiškai.

Taip pat reiktų būti atsargiais su mylimu žmogumi. Jei jums svarbu išsaugoti esamus santykius, pasistenkite būti švelnus ir atsargus. Kitu atveju neatsargus žodis gali privesti prie įtampos santykiuose, ar net jų nutrūkimo. Bendrai, vienišiams metai žada netikėtą meilės romaną, kuris gali baigtis santuokos įžadais. Nustebsite patys, nustebinsite ir kitus. Tik yra rizika, kad tai nieko gero nežadantis ryšys. Nors visko gali būti.

Žinoma, būtina kreipti dėmesį į savo sveikatos būklę, ypač nervų sistemos. Pilni įtampos metai gali baigtis nerviniu ir emociniu išsekimu metų gale.

Tai yra bendro pobūdžio informacija. 

Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.