2021 metų horoskopas Ožiaragiui

Metų pradžia Ožiaragiams žada būti darbinga ir produktyvi. Galima sakyti, kad darbiniai klausimai jums išliks aktualūs visus 2021 metus. Ir jus tai džiugins, mat tikrai mėgstate planuotą veiklą, nei chaotišką nieko neveikimą. Esate darbštūs ir metai tikrai suteiks galimybių save šioje srityje išreikšti.

Pagrindinis metų akcentas bus jūsų finansinė situacija. Kruopščiai tikrinsite ir skaičiuosite savo pajamas ir išlaidas, nepraleisdami menkiausių išlaidų. Jums labai rūpės suprasti, ne tik kiek uždirbate, bet ir kur ir kiek išleidžiate. Tai puikus laikas suvokti nematomus pinigų nutekėjimus ir juos pagaliau imti kontroliuoti. Žvaigždės sako, kad 2021 metais būsite pakankamai racionalūs pinigų atžvilgiu, net jei iki šiol elgėtės gan atmestinai.

Kita gera naujiena- jums pavyks padidinti savo uždarbį 2021 metais. Didžiausia tikimybė, jog sulauksite naujų vertingų finansinių pasiūlymų, matyti metų pradžioje iki gegužės mėnesio. Tuomet bus nedidelė pauzė vasarą, kuomet galite truputį atsipalaiduoti ir leisi ekonomijos vadeles. Nuo rudens vėl sugrįš galimybė paimti savo finansų valdymo vadeles, taip pat realizuoti naujus finansinius projektus.

Jei turite seną svajonę, realizuokite ją metų pradžioje ir ji neš jums pinigus visus metus.

Kai kurie Ožiaragiai mąstys investuoti savo pajamas, kad jos augintų jau turimas. Tai pareikalaus tam tikros rizikos ir tolimų perspektyvų įžvalgos. Ir tam turėsite jėgų ir gabumų. Esate vienas tvirčiausių zodiako ženklų, juolab paskutiniu metu drąsiai rizikuojate. Išlaikykite šią intenciją ir toliau.

Lapkritį-gruodį matyti pokyčiai, paliesiantys jūsų asmeninę išvaizdą. Tai gali būti naujo garderobo formavimas, stilisto konsultacija, ar tiesiog imidžo pasikeitimai. Bet kokiu atveju jausite poreikį realizuoti savo estetikos poreikį. Tad drąsiai galite eksperimentuoti : išbandyti naują stilių, pakeisti plaukų kirpimą ar spalvą, ar bendrai atnaujinti jau kiek pabodusį garderobą.

Svarbu visų metų eigoje rūpintis sveikata. Dar praėjusiais metais turėjote nemažai sveikatos problemų, kurios gali pasikartoti šiais metais.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Astrologė Rasa Baliutavčiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.