Horoskopas lapkričiui ( 2020)

2020 metų lapkritį pradėsime Saulei aktyvuojant Skorpiono zodiako ženklą. Čia ji savo energijas skleis iki 21 mėnesio dienos. Skorpiono laikas pats tamsiausias savo energetine prasme, todėl ne šiaip sau švenčiame mirties šventes. Skorpionas- tiesiogiai susijęs su mirtimi, tad lapkritį esame kiekvienas priartinamas prie šios ribos mintyse ir mokinamės priimti šią neišvengiamybę. kažkam tai lengvas ir puikiai suprantamas laikas, kažkam-  vienas sunkesnių laikotarpių metuose.

Pirmosios dvi dekados puikiai tinka  taip vadinamam vidiniam darbui, sąmoningumo ugdymui, susitaikymui. Veiklos prasme šis laikas tinka rizikai, investicijoms, verslo projektų įgyvendinimui. Skorpionas mus moko kaip išlikti tvirtiems pučiant stipriems gyvenimo vėjams, kaip tvirtai išlaikyti asmenines pozicijas, formuoti individualias vertybes. Tai puikus metas ezoterikos studijoms, ypač astrologijos ( mat Skorpione egzaltuoja Uranas).

Judėjimo, ryšių planeta Merkurijus judėdamas Svarstyklių zodiako ženkle nuo lapkričio 4 dienos baigs retro fazę. O nuo lapkričio 11 dienos pereis į Skorpioną, kur išbus iki mėnesio pabaigos.

Tad dar viena planeta aktyvuos Skorpioną, įtvirtindamas aukščiau aprašytas tendencijas.

Venera lapkritį pradėjo kelione savo namų zodiako ženklu Svarstyklėmis. Čia ji savo poveikį skleis iki 21 dienos. Tai stipri Veneros pozicija skatinanti grožio, estetikos apraiškas mūsų gyvenimuose, moko kultūros, harmonijos ir balanso siekio gyvenime. Tai puikus metas menininkams, kultūros ir scenos darbuotojams. Lengviau tokiu metu kurti harmoningus santykius, tokiu metu įvykusios pažintys dažnai baigiasi gražiais ir daug žadančiais santykiais.

Marsas jau baiginėja savo retro judėjimą Avino zodiako ženkle. Tad jau nuo lapkričio 14 dienos pajausime sugrįžusią energiją, norą veikti. Sugrįš prarasta motyvacija, sportiniai rezultatai, trauksis traumos.

Tai yra bendro pobūdžio informacija. 

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.