2021 metų prognozė Vėžiui

Vėžius tikrai galima pradžiuginti: ateinantys 2021-ieji metai bus gerokai lengvesni, nei praėjusieji. Sunkumų planetos įtaka jums nebegręsia, tad gyventi taps paprasčiau.

Žymiai lengvesnė ir paprastesnė situacija lies asmeninių santykių sritį. Jei kažkieno santykiai pernai klibėjo, pagaliau šis išbandymas atėjo pabaigos tašką.

Daugelis Vėžių gali tikėtis  malonių meilės, bendradarbiavimo dalykų.

Daugiau dėmesio pareikalaus klausimai, susiję su energetiniais resursais, bendrai kitų žmonių energija ir pinigais, kreditais, jūsų partnerio finansine būsena. Svarbiu taps verslo pajamos. Visi šie dalykai pareikalaus iš jūsų atsakomybės, dėmesio, labiau realistinio požiūrio. Vieni gali nuspręsti padengti likusias banko skolas, kad atsisakyti finansinės naštos kuo greičiau.

Kiti priešingai, nuspręs skolintis, imti ilgalaikį kreditą. Žvaigždės jus palaikys, mat būsite ypač racionalūs ir atsakingi šiuose klausimuose.

Kaip taisyklė tokia planetų kombinacija žada ir jūsų partnerio pajamų stabilizavimą, naujų pajamų atsiradimą ar galimybes.

Palanku Vėžiams 2021 metais pradėti verslą. Būsite linkę geri apgalvoti savo sprendimą, jį svarstysite ne vieną dieną. Galite nustebti, tačiau jums būdingo emocinio spontaniškumo šiuo klausimu tikrai nebus. Drąsiai pasikliaukite savo sprendimu.

Didelės plėtros galimybė matyti ezoterikos, grupinių dvasinių praktikų dalykuose. Jei užsiimate šiomis veiklomis, jums turėtų atsiverti nauji horizontai. Jei tik svajojate, tad drąsiai pirmyn. Gegužė, birželis ir liepai tam idealiausiai tinkantys mėnesiai.

Patys palankiausi periodai Vėžiams tai vasaris ir kovas. Būkite aktyvūs ir realizuokite jau minėtų sričių sumanymus. Bendrai, tuo metu Vėžių nuotaika bus pakili, net euforiška, džiaugsitės kiekviena gyvenimo smulkmena. Čia gali pradžiuginti ir nauja maloni pažintis, ar geros pajamos.

Kitas svarbus laikotarpis palies jūsų paslapčių, tam tikro apribojimo reikalus. Taip pat gali iškilti/tapti aktualūs užsienio ( tolimos emigracijos ) klausimai. Slapti pergyvenimai, potyriai. Gali sugrįžti kažkas iš praeities. To tikimąsi gegužę ir birželį.

Ypač aktyvus laikotarpis Vėžiams bus taip pat gegužės ir birželio mėnesiai. Šis aktyvumas turėtų būti nukreiptas naudinga linkme, nes kitu atveju būsite labai irzlūs, bei konfliktiški ( pikti).

Sunkesnis laikas numatomas rugsėjį- spalį, ir  gali paliesti namų, gyvenamosios vietos klausimus. Galbūt kažkas tuo metu nuspręs keisti gyvenamąją vietą, kitiems iškils rūpesčių, susijusių su tėvų, šeimos narių sveikata. Visa tai nebus malonus, nes turės daug rūpesčių, ne visada malonių atmosferą.

Lapkritį gali tekti permąstyti asmenines vertybes, santykių klausimus. Galbūt tos sritys pareikalaus tam tikrų papildomų pastangų ir jūsų dėmesio. Tad visus kitus klausimus spręskite iki lapkričio pradžios.

Tai yra bendro pobūdžio informacija. 

Tekstą kopijuoti be autoriaus sutikimo draudžiama.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.