2021 metų prognozė Liūtui

Ateinantys metai Liūtams paruošė kelias staigmenas. Pirmiausia turėsite tęsti pernai pradėtus darbus, kurie jau metų pradžioje patirs tam tikrus trikdžius. Jums kai kuriomis dienomis net atrodys, kad visos pastangos veltui, teigiamų rezultatų tikėtis neverta. Pačios rankos atsisakys dirbti toliau užsibrėžto tikslo naudai. Žvaigždės sako, jog nereikėtų taip greitai pasiduoti ir išlaukti geresnio momento.

Kitas svarbus dalykas palies Liūtų pasaulėžiūros ir įprasto gyvenimo ritmo reikalus. Šis zodiako ženklas mėgsta stabiliai tekančią gyvenimišką energiją ir aplinkinių ovacijas, tačiau 2021 metai įneš naujovių, kurioms Liūtai gali būti nepasiruošę. Tai geros ir pozityvios permainos, kurios lyg gaivus pavasario vėjas įneš atsinaujinimą. Ir tam džiugiam momentui bus atviri ne tokie konservatyvūs zodiako ženklo atstovai. Kategoriškai atsisakantys permainų gali likti nepatenkinti ir pikti.

Šis periodas skatins Liūtus išmokti lankstumo. Būtent su šia savybe metai atneš ir pozityvių permainų.

Kita svarbi žinia palies jūsų asmeninių santykių sritį. Čia tikėtina dvejopa situacija: esantys stabiliuose santykiuose gali išgyventi santykių atšalimą. Kuomet partneris tapo savaime suprantama gyvenimo dalimi, nekeliančia jokių emocijų. Tai prasta situacija, kuri gali turėti neigiamų santykių pasekmių. Iš kitos pusės, vieniši zodiako atstovai bus ypač rimtai ir atsakingai nusiteikę santykių kūrimo atžvilgiu, ryžtingai dairysis potencialaus partnerio. Tokia galimybė tikrai bus. Rinktis teks jums. Tai ypač aktualu pirmuosius tris metų mėnesius.

Kitiems Liūtams gali išaugti populiarumas, ypač jei esate visuomenėje žinomas žmogus.

Kovas ir balandis ypač palankūs darbui. Greičiausiai šiuos mėnesius praleisite darbe, gerindami savo kompetencijas. Nepersidirbkite, matyti darbo apimčių padidėjimas.

Dar vienas svarbus pastebėjimas- galimos permainos jūsų profesijoje ar užimamose pareigose. Dėl to situacija gali būti neaiški ir neapibržėta beveik visų metų bėgyje, ir labiausiai tikėtina, jog baigsis nepalankiu jums būdu.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.