2021 metų prognozė Jaučiui

Jaučiams ateinantys 2021 metai pranašauja praėjusiais metais pradėtų reikalų tąsą. Tai susiję su naujomis galimybėmis, naujomis veiklomis.

Jau praėjusiais metais Jaučiai galėjo sulaukti iš aplinkos pasiūlymų, susijusių naujomis perspektyviomis  galimybėmis. Tačiau šio zodiako ženklo atstovai nekenčia pokyčių ir permainų, visomis  keturiomis  laikosi įsikibę įprasto, gerai suprantamo, materialaus. Tad  2021 metai vėl sugrąžins Jaučius į naujas energijas, tad neatmetama naujų pasiūlymų galimybės.

Tai gali būti kažkas naujo profesijoje, galbūt internetinė veikla, naujų priemonių įdiegimas jau esamame darbe, kas reikalaus Jaučius tobulintis bei prisitaikyti prie naujų realijų . Tai gali kelti pasipriešinimą, mat Jautis šiuolaikiškiems metodams nepasiruošęs iš principo. Tad laimės tie, kurie drąsiai priims naujoves. Jose tikėtini ir tam tikri pasiekimai, naujos palankios realizacijos.

Sausio- kovo mėnesiais Jaučiai ypač jaus tas naujas energijas, į kurias reaguos blaškymųsi, nepasitikėjimu, bei patirs įtampą. Tai palies jūsų profesinę sritį, tada labai tikėtina, kad ten jūsų laukia rimti pokyčiai, neleisiantys deramai atsipalaiduoti.

Galite sulaukit naujienų iš vadovybės, arba bus situacijų, liečiančių jūsų užimamas pareigas. Ir ne viskas klostysis ramiai ir sklandžiai kaip Jaučiai mėgsta, tai stresinis laikotarpis. Birželio- liepos mėnesiais bei lapkritį- gruodį  situacija , tikėtina, gali pasikartoti.

Gegužės 26 – birželio 10 dienomis daug minčių ir dėmesio bus skirta finansams, permainoms šioje srityje, ar net svarstoma nauja finansinės sutarties galimybė.

Balandį-gegužę Jaučiai sulauks Fortūnos palaikymo, mat yra numatomos naujos galimybės. Nepražiopsokite ir griebkite viską.

Rugsėjo 27- spalio 19 dienomis gali iškilti klausimai, susiję su sveikata, jūsų naminiais gyvūnais ( galbūt tai laikas jį pagaliau įsigyti?), arba pokyčiai darbo kolektyve.

Nuo  gruodžio 19 dienos  iki kitų metų pradžios sudėtingas laikas Jaučiams. Daug apmąstymų palies jūsų išvaizdos dalykus ( ar man patinka kaip atrodau), meilės reikalus ( ar man užtenka meilės gyvenime, ar aš moku parodyti savo meilę). Tai taip pat tam tikro stabdymo laikas, tad visus reikalus reikia sukurti iki minėto laikotarpio. Gerai apgalvokite, kas tapo jūsų gyvenime nebereikalingas krūvis ir po truputį šito atsisakykite.

Ši informacija nusako  bendrą metų astrologinę situaciją, asmeninę planetų įtaką jums pasakys astrologas pagal jūsų gimimo laiką.

Kopijuoti tekstą be autoriaus sutikimo griežtai draudžiama.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.