Horoskopas spaliui ( 2020)

Spalio mėnesio astrologinį foną įtakoja planetų judėjimas tam tikru zodiako ženklu, judėjimo būdas ir formuojami tarpusavio aspektai.

Saulė mėnesio pirmus du dešimtadienius ( iki 23 dienos) keliaus ir aktyvuos Svarstyklių zodiako ženklą. Čia, oro stichijoje Saulė skleis lengvumo, judrumo, pokyčių energijas. Tad veiksime kur kas spontaniškiau, energingiau, nuotaikos bus nuspalvintos nerūpestingumo natomis.

Vėliau, nuo 23 dienos, Saulei perėjus mėnesiui į Skorpiono zodiako ženklą, keisis ir pagrindinis energetinį foną įtakojantis veiksnys. Saulė Skorpione bus vandens stichijoje, svečiuose pas Plutoną ir Marsą. Tad lengvumą keis niūresnės nuotaikos, tapsime labiau uždaresni, panirsime į intuityvųjį vidinį pasaulį. Skorpionas suteiks galimybę prisiminti, kad viskas turi baigtį, kad gyvenimas tai mirčių ir atgimimų kreivė.

Kitas astrologinis faktorius- Merkurijus, spalio mėnesį aktyvuos Skorpiono zodiako ženklą ir 14 mėnesio dieną pereis į retrogradinį judėjimą. Tad visus reikalus, susijusius su kelionėmis, dokumentų tvarkymu, mokslais išspręskime iki nurodytos dienos. Likęs spalio mėnuo susitarimams, kelionėms, debatams nebus palankus.

Venera spalio 3 dieną pereis į Mergelės zodiako ženklą. Tai ne pati palankiausia planetos padėtis, tad meilę, jausmus vertinsime per žemiškąją Veneros prizmę. Venera Mergelėje nemoka rodyti jausmų ir emocijų, nes tai prieštarauja šio žemės zodiako ženklo prigimtiniam racionalumui ir gebėjimui viską gyvenime aiškinti moksliškai. Tad tai laikas, labiau palankus mylėti darbą ar iš naujo jį pamilti, taip pat rūpintis savo sveikata, mityba.

Mėnesio paskutinėmis dienomis bus paprasčiau šiai trapiai planetai, mat ji pereis į savo namus- Svarstyklių zodiako ženklą. Tos džiaugsmingos dienos numatomos nuo spalio 29 dienos.

Marsas spalio mėnesį judės retro fazėje, apie tai buvo atskiras postas, tad nekartosiu. Bet išlikime ramūs ( neįmanoma, žinau), venkime traumų ir karo.

Pagaliau abi socialinės planetos Jupiteris ir Saturnas išėjo iš ilgos retro fazės. Tad tikėtina, jog daugeliui taps lengviau planuoti, matyti perspektyvą, nugalėti kliūtis, siekti daugiau. Turėtų išsigryninti socialiniai nesutarimai, valdžios rietenos. Bet kol šios dvi įtakos Ožiaragio zodiako ženklą, pernelyg atsipalaiduoti nereikėtų. Matyt, lengviau bus tik kitąmet.

Apibendrinus mėnesio astrologinius parodymus matyti dominuojanti žemės stichija. Vadinasi, mėnuo stengsis išsaugoti esamą situaciją, mažiau stebėsime rizikos ir proveržio, daugiau praktiškumo ir stabilumo.

Naujoms pradžioms geriau patikėti sekančius metus, o šiuos užbaigti tame, ką turime.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.