Horoskopas rugpjūčiui (2020)

Mėnesio pradžioje Saulė keliaus Liūto zodiako ženklu, aktyvuodama šio zodiako ženklo temas: šventes, džiugesį, vaikų ir kūrybos temą. Dažniausiai būtent Saulės Liūte metu švenčiamos vestuvės. Bet kokios šventės tokiu metu turi pompastikos elementų, perdėto blizgesio, vaidybos elementų. Geras laikas kūrėjams, šou verslo atstovams, scenos veiklai.

Numatomas įtemptas laikas 1-10 dienomis ( Saulės ir Urano kvadratūra). Padidės gaisrų, oro transporto problemų, nelaimingų atsitikimų dėl elektros gedimų, tikimybė. Aktyvės spontaniškumas, dirglumas, impulsyvumas, kas skatins neatsakingumą, skubotumą veiksmuose. Geriau tokiomis dienomis nepirkti elektros prietaisų, vengti skrydžių lėktuvu. 

Nuo rugpjūčio 23 dienos Saulė pereis mėnesiui į Mergelės zodiako ženklo valdas.

Venera iki 6 dienos vis dar kvies flirtuoti, susipažinti neįsipareigojant, aktyvins intelektualinę santykių pusę. Tai lengvumo santykiuose metas, rimtumo jame mažai galime tikėtis.

Vėliau, jau nuo rugpjūčio 8 dienos ji pereis į Vėžio namus. Čia Venera savo energijas skleis iki rugsėjo 7 dienos.

Veneros simbolika yra tiesiogiai susijusi su vertybėmis, grožio ir estetikos samprata, moteriškumu, finansais. Kuomet ši keliauja atitinkamu zodiako ženklu, jos savybės nusidažo pastarojo savybėmis. Vėžio zodiako ženklas priklauso vandens stichijai, kardinaliam kryžiui. Vėžys  – pats jausmingiausias ir jautriausias zodiako ženklas. Apdovanotas prigimtiniu gebėjimu rūpintis, globoti, įsijausti ir pajusti. Tačiau kupinas baimių, nepasitikėjimo, stabilumo ir patikimumo poreikio. Todėl Venerai keliaujant Vėžiu tampame jautresni ir emocionalesni, savo meilę reiškiame besirūpindami, globodami. Tokia Venera  iš koketiškos gražuolės persikūnija į  jaukią namų fėją, kuriai rūpi ne blakstienų tušas, bet namų jaukumas, sotus ir mėgstamas maistas.

Metas palankus atrasti savo emocinę, jausminę prigimtį. Pasirūpinti namais, jų jaukumu, grožiu. Išmokti gaminti, lepinti, rūpintis.

Nuo 08.15 iki 08.25 dienos Venera formuos harmoningą aspektą su Uranu: galimi netikėti įsimylėjimai, skuboti pasipiršimai ir santuokos. 

Nuo 08. 25 dienos Venera patirs sunkias Plutono, Saturno įtakas ir tai gali įtakoti santykių sferai. Galimos ilgalaikių santykių baigtys, dramatiški praradimai. Geriausiu atveju galimi santykių stiprumo, tvirtumo patikrinimai. Galima pavadinti apsisprendimų metu santykiuose. 

Bendravimą valdanti planeta Merkurijus  rugpjūtį spės aplankyti net tris zodiako ženklus.

Iki 6 dienos baiginės kelionę Vėžiu. Tuomet pereis į Liūto zodiako ženklą. Čia savo pareikš iki rugpjūčio 21 dienos. Merkurijus Liūte pasižymi puikiomis oratoriaus savybėmis, noru paveikti kitus žodžiu. Dažniau kalba tampa akcentuojama labiau, nei kiti saviraiškos aspektai. Kalba ypač įtaigi, aiški ir užtikrinta. Tačiau konservatyvi, garsi ir abejinga kitokiai nuomonei.

Nuo rugpjūčio 21 dienos Merkurijus pereis į savo namus- Mergelės zodiako ženklą, kur bus iki rugsėjo 10 dienos.

Merkurijus Mergelėje stiprus, čia jo buveinė ir egzaltacija. Padėtis išsiskiria imliu analitiniu protu. Reikšis polinkis  p skaičiams, faktams, smulkiausioms  detalėms. Gali kilti noras  viską sisteminti, dėlioti į lentynas. Tokia planetos padėtis ypač kritiška kitiems, todėl kartais negailestinga menkiausiems trūkumams. Tokiu metu mažai emocijų, mat visas dėmesys nukreipiamas racionalumui, loginiams visa ko aiškinimui.

Tokiu metu ypač geras laikas pradėti bet kokius mokslus. Savo dokumentuose, kontaktuose pagaliau įvesti tvarką. Laikas palankus dokumentų pasirašymui. susitarimams.

Pagal aspektus visą rugpjūtį Merkurijus bus įtakojamas neigiamų įtakų. Pirmąją mėnesio dekadą Uranu, antrąją judės labai arti Saulės, kas yra laikoma Merkurijaus sudeginimu, likusią dalį patirs neigiamus aspektus su Plutonu, Saturnu. Tai apibendrinus galima daryti išvadas, kad visą mėnesį bus nesklandumų susitarimuose, informacija gali būti suvokiama iškreiptai. Galime pasiduoti svetimai įtakai lengviau, nei įprasta. verta atidėti susitarimus, dokumentų pasirašymą. 

Marsas visą rugpjūtį bus Avine. Čia jis stiprus ir karingas. Gerąja prasme. Marsas Avine užimą aukštą poziciją, todėl tai ypač palankus metas įgyvendinti sporto planus ( pradėti sporto programą, ruoštis varžyboms/dalyvauti varžybose, treniruoti sportininkus ir pan), įsigyti automobilį. Neišvengsime ir konfliktinių situacijų. Tokia Marso padėtis suteikia gebėjimo veikti tiesiai ir atkakliai, nepaisant kliūčių. Jei jos vis tik iškylą, toks Marsas veikia grubiai ( provokuoja konfliktą, naudoja fizinę jėgą). Bet tai nereiškia, kad jis kupinas pykčio pasauliui. Tikrai ne. Marsas Avine valdomas troškimo įrodyti sau, kad jis geriausias.

Jupiteris visą rugpjūtį judės Ožiaragiu retrogradiniu būdu.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Kaip mėnesio fonas paveiks jus asmeniškai, pasitarkite su Asmeniniu Astrologu.

*Kopijuoti tekstą be autoriaus sutikimo draudžiama. 

Jūsų astrologė Rasa

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.