Rugsėjo mėnesio horoskopas visiems zodiako ženklams ( 2019)

Avinas

Pirmojo zodiako ženklo atstovai, matyt, rudenį pradės nusiteikę rimtai ir darbingai. Net 5 planetos aktyvuos jūsų darbo sferą. Vadinasi, pagrindinės mėnesio temos suksis apie darbą. Gali padaugėti darbinių atsakomybių. Ar tiesiog bus didesnis darbo krūvis.

Gali būti pasikeitimų buityje. Matyt teks labiau kažkuo rūpintis ( pvz vienu iš namiškių dėl ligos) ir tai pakeis jau nusistovėjusią rutiną.

Pirmos dvi savaitės puikiai tinka vis atidedamiems vizitams pas medikus. Kažką tai padaryti paskubins negalavimas. Nieko rimto, bet sveikata rūpintis svarbu.

Nuo 15 mėnesio dienos dalis minčių suksis apie partnerystės dalykus. Tai bus labiau malonūs dalykai. Galbūt su partneriu puikiai praleisite laiką, prisiminsite ir aplankysite pažinties vietą. Būtų puiku, jei vieniši zodiako atstovai pagaliau sutiktų sau porą. Tokia galimybė yra visą antrą mėnesio pusę.

Jautis

Jaučiams rudens pradžia labiau primins užsitęsusius vasaros karščius. Bent jau pirmas dvi savaites virs ir kunkuliuos aistros, akys žibės įsimylėjimo spindesiu. Ir mažiausiai norėsis rimtumo ir stabilumo. Jei norite naudingai išnaudoti mėnesio energijas, palanku pirmąją mėnesio pusę ilsėtis, pramogauti ir mėgautis gyvenimu ( ir ne tik). Žvaigždės dosniai dalins meilės ir romantikos akimirkas, rinkite jas su pasimėgavimu.

Rimtesnės mintys ims lankyti nuo rugsėjo vidurio. Tuomet dalis planetų aktyvuos darbo sritį. Vadinasi, antra mėnesio pusė skatins užbaigti pradėtus darbus, kruopščiai ir atsakingai darbuotis.

Galimos stresinės situacijos tolimose kelionėse.

Kažkokie sunkumai gali aplankyti keliaujančius ar gyvenančius užsienyje. Kad ir kaip sunku būtų, verta prisiminti, kad sunkumai tik stiprina.

Dvyniai

Šio zodiako atstovai rudenį pradės padidėjusiais rūpesčiais namie. Bent jau iki 15 mėnesio dienos spręsite šeimos rūpesčius ir problemas. Kažkam teks pasirūpinti sunegalavusiais namiškiais, kažką prispaus remonto būtinybė, dar kažkas rimtai svarstys naujo būsto įsigijimo galimybes.

Jau nuo mėnesio vidurio namų problemos nublanks. Daugelio galvose vis dažniau suksis mintys apie pramogas ir linksmybes. Vieniši zodiako atstovai apsiginkluos visais medžioklės įrankiais ir aktyviai ieškos priešingos lyties atstovų. Matyt turėtų sektis, nes žvaigždės žada daug flirto, plepėjimo ligi aušros, meilės priesaikų. Esantiems poroje gali kilti sunkumų. Matyt pats laikas pasitikrinti, kiek jūsų ryšys vertas ir stiprus.

Gali būti sudėtingų situacijų darbe. Tai nebus akivaizdi ir aiški situacija. Labiau miglota, užmaskuota. Gali imti sklisti gandai ir paskalos apie pokyčius darbo vietoje. Bet labai tikėtina, jog tai tik nieko verti plepalai.

Vėžys

Vėžiams rugsėjį ims rūpėti mokslai. Daugelis ( suprantama, ne mokyklinio amžiaus) susidomės naujom mokslo kryptimis. Iš tiesų, mėnuo palankus bet kokių žinių įgijimui. Net jei tai bus tik trumpalaikiai kursai.

Kitiems gali tekti daug bendrauti, matyti kažkokių dokumentų pasirašymo būtinybė. Vis dar išlieka apgaulės tikimybė. Tad pasirašydami bet kokius dokumentus ar sutartis, atidžiai kelis kartus perskaitykite. Kad neįsiveltų klaidų.

Vis dar aktuali Vėžiams lieka santykių tema. Kol Ožiaragiu judės Saturnas ir Plutonas, santykių iššūkių išvengti nepavyks. Ir nebūtinai tai reiškia, kad viskas bus blogai. Tam tikri santykių išbandymai gali sustiprinti ryšį, padaryti jį dar tvirtesniu.

Liūtas

Šio zodiako atstovai beveik visą rugsėjį domėsis pinigais. Kaip kam seksis: kažkas mąstys, kaip uždirbti daugiau ir kurs su tuo susijusias strategijas; kiti svajos apie pinigų lietų; dar kiti- įgyvendins slapčiausias svajones ( kurios, žinoma, didins piniginės storį). Iš tiesų, tai iki rugsėjo 24 dienos palanku peržiūrėti savo pajamas ir išlaidas, bei padaryti tam tikrą finansinį auditą.

Nuo rugsėjo 24 dienos vis labiau domins kelionės, pokalbiai ir susitikimai. Norėsis kuo daugiau ištrūkti iš namų, bendrauti su artimais ir draugais. Smagiai planuosite keliones, lankysitės svečiuose.

Mėnuo žada ir pramogų gausą. Matyt verta Liūtams rugsėjį planuoti atostogas.

Žvaigždės kalba apie kai kurių Liūtų šeimos pagausėjimą.

Sveikatos, sveikatinimosi dalykai turėtų būti aktualūs jūsų kasdienybėje.

Mergelė

Mergelės rugsėjį karaliauja. Gimtadienio mėnesį jums viskas galima! Kol Saulė bus jūsų zodiako ženkle ( iki rugsėjo 23 dienos) puikus laikas užsiimti išskirtinai savo reikalais. Gerai apgalvokite savo norus ir poreikius. Pasistenkite surasti būdų, kaip juos patenkinsite. Tai darydami stiprinsite save, imsite jausti poreikį rūpintis savimi, ne tik kitais ( kas jums labiau artima).

Rugsėjis ypač palankus planuoti ateinančius metus. Šiuo laiku esate maksimalios energetinės formos, todėl noriai imsitės naujovių.

Vis dar aktyvi lieka santykių tema. Čia situacija gali būti įvairi: vieni sutiks savo porą, kiti aiškinsis santykių nesusipratimus ir išaiškėjusias paslaptis, treti tuoksis ir žadės amžiną meilę. Išties mėnuo palankus bet kokiems santykių reikalams.

Palanku keisti gyvenamąją vietą.

Svarstyklės

Rugsėjis – paskutinis mėnuo prieš gimtadienį. Jėgų ir energijos pagrindiniai resursai jau išnaudoti, metų potencialas išnaudotas. Todėl būtų labiau prasminga rudenį pasitikti ramiai. Rimti planai ir projektai turėtų būti atidėti vėlesniam laikui. Dabar imtis naujų dalykų nėra prasminga.

Verta daugiau laiko skirti asmeninių praėjusių metų ( nuo praėjusio gimtadienio iki šio) įvertinimui, išvadų darymui. Daugiau ramumos ir vienatvės padės harmoningai užbaigti jūsų saulės metų ciklą.

Gali pablogėti sveikata. Energijos lygis minimalus.

Geriau pasijusite jau po rugsėjo 24 dienos.

Kad ir kaip, tačiau bendrauti teks. Aplinkybės vers daug važinėti, komunikuoti, tvarkyti dokumentus.

Skorpionas

Sudėtingiausio zodiako ženklo atstovai rudenį pasitiks darbingai. Atrodys, kad daugiau niekas nerūpi, kaip tik kruopštus pareigų ir užduočių vykdymas. Būsite pasinėrę į analizavimą, informacijos ieškojimą, racionalius sprendimus.

Mėnuo gali būti palankus internetiniams projektams, IT specialistams, ar bet kuriems, dirbantiems internetu.

Daug reikalų ir dalykų spręsite kartu su draugais. Matyt planuosite susitikimą su bendraminčių kompanija, ar steigsite bendruomenę.

Mėnuo žada meilės nuotykius draugų tarpe. Kažkas suks   romaną su draugu/e. Šis žada labai rimtas perspektyvas. Labai netikėtas posūkis. Gyvenimas išties gali nustebinti.

Galite sulaukti svarbios informacijos. Būkite atidūs informacijai.

Šaulys

Šauliams didžioji mėnesio dalis bus labiau darbinga. Kad ir kaip norėsis atsipalaiduoti ir mėgautis gyvenimu, pareigos ir užduotys darbe lengvai nepaleis. Matyti naujos galimybės siekiantiems pagerinti darbinę situaciją. Čia gali būti aukštesnės pareigos arba nauja ( ir labiau perspektyvi)  darbo vieta.

Rugsėjį palanku mokytis, įgyti bet kokių žinių, įgūdžių. Sėkmė turėtų lydėti keliaujančius.

Jūsų dėmesio pareikalaus neplanuoti rūpesčiai namuose. Žvaigždės kalba apie vieno iš namiškių suprastėjusią sveikatos būklę, bei būtinybę pasirūpinti.

Matyti nauji finansiniai projektai ar tiesiog palankios galimybės daugiau uždirbti. Matyt tai susiję su nauja darbo vieta.

Sveikatos būklė neturėtų kelti rūpesčių.

Mėnuo nėra palankus laikytis dietų.

Ožiaragis

Rudens pradžia Ožiaragių gyvenime bus įprastai atsakinga ir darbinga. Šio zodiako ženklo atstovai išsiskiria perdėta atsakomybe ir kantrybe, todėl įprasta darbinė rutina yra įprasta gyvenimo sudedamoji dalis.

Daug dalykų ir reikalų bus susiję su užsieniu, ten gyvenančiais. Matyt daug bedrausite, susirašinėsite. Neatmetama kelionės tikimybė. Būtų puiku kelionę planuoti iki 24 mėnesio dienos. Mat po to tik padaugės darbo reikalų ir vargu ar turėsite galimybių ištrūkti trumpam.

Žvaigždės kalba apie mokslo ir studijų planus. Verta juos šiemet įgyvendinti. Turėtų sektis.

Kol Jupiteris aktyvuoja jūsų atskirties ir vienatvės būstą, dalį savo laisvo laiko sieksite skirti atsiribojimu nuo gyvenimo triukšmo. Minutės vienumoje tik stiprins jūsų ryšį su savimi, suteiks jėgų.

Vandenis

Rugsėjį vandeniai turės daug reikalų. Matyti finansiniai planai, kuriuos norėsite įgyvendinti. Gal būt kažkam bus pasiūlytas pelningas projektas.

Dalis vandenių veiksmų bus mažai matomi kitiems. Tiesiog šiuo metu šis zodiako ženklas bus likęs veikti nedemonstruojant, paslapčia. Todėl aplinkiniams neverta tikėtis atviraširdiškų pokalbių. Kol kas vandeniai išlaikys uždarumo ir paslaptingumo statusą.

Gali kilti poreikis atsiribojimui, tam tikram vienišam gyvenimo būdui. Išgirskite jį ir priimkite kaip galimybę patirti buvimą su savimi. Tokiu būdu puikiai atstatysite jėgas, stiprėsite dvasiškai.

Rūpės ezoterika, mistika, gyvenimo paslaptys. Gilinsitės į šias sritis, slapta tyrinėsite.

Galimas neplanuotas gyvenamosios vietos pasikeitimas.

Žuvys

Paskutinio zodiako atstovai rugsėjį pradės aktyviai nusiteikę santykių dalykams. Iki pat rugsėjo 23 dienos jums rūpės tik partnerio reikalai ir dalykai. Padėsite spręsti iškilusius sunkumus, rūpinsitės ir visaip kaip globosite.

Tie, kurie nėra santuokoje, ypač aktyviai sieks juos sukurti. Degsite noru kuo greičiau surasti sau porą. Ir žvaigždės sako, kad turite išties daug šansų.

Daug gerų ir pozityvių dalykų palies jūsų darbinę sritį. Čia galimi keli scenarijai: ieškantys darbo ras puikų ir perspektyvų; svajojantys apie aukštesnes pareigas gali drąsiai jų prašyti ( žvaigždės sako, kad pasisieks); treti tiesiog jausis darbe puikiai ir mėgausis puikia darbine atmosfera.

Vis dar gali kilti sunkumų jūsų draugams.

Kai kuriomis dienomis gali stigti jėgų, gyvenimas prarasti aiškią rytojaus perspektyvą. tai laikini pojūčiai. Nepasiduokite slogučiui.

Gero rugsėjo!!

Tai yra bendro pobūdžio informacija. 

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.