Saulė Liūte – laikas karūnoms!

Nuo 2021 metų liepos  22   iki rugpjūčio  23 dienos   Saulė keliaus Liūto  zodiako ženklu. 

Astrologijoje Saulė yra atsakinga už saviraišką, energijos lygį ir fizinę sveikatą, kūrybiškumą ir vaikus, asmeninius projektus ir pasilinksminimus, pramogas. Saulė asmeniniame horoskope įkūnija džiaugsmo vietą bei būdus, kaip tai galime pasiekti. Kuomet tranzitu šis dangaus šviesulys keliauja atitinkamu zodiako ženklu, jo energetiką jaučiame visi, nepriklausomai nuo mūsų pačių asmeninės Saulės padėties gimimo brėžinyje.

Liūtas priklauso ugnies stichijai ir fiksuotam kryžiui.

Liūto zodiako ženkle Saulė turi  ypatingą statusą – čia ji yra savo namuose, astrologiškai tai vadinama valdymu.

Dėl šios priežasties Saulės savybės geriausiai atsiskleidžia būtent šiame zodiako ženkle. Tai kūrybiškumo kibirkštis kiekviename, noras skleisti meilę, pasitikėjimą ir garbingumą ( savigarbą, jei norite). Kai į patalpas įžengia Liūtas, visų dėmesys krypsta jo link. Tai mokėjimas save pateikti be pastangų, subtiliai ir nepastebimai.

Kuomet Saulė keliauja šiuo zodiako ženklu, ateina laikas mums visiems stiprinti tikėjimą savo autentiškumu ir vertingumu vien dėl to, kad esame. Tai metas, kuomet garbė ir orumas galėtų būti atrasti, pažadinti. Tai metas kūrybiniams ieškojimams,  saviraiškos per meną galimybei.

Saulė – tai ir noras pratęsti giminę ( ypač vyrams), tai mūsų vaikai. Todėl tai puikus metas skirti daugiau dėmesio jiems, kažkam susimąstyti apie poreikį susilaukti giminės tąsos.

Saulė – tai ir šventės, pasilinksminimai, pramogos ir bet koks visaapimantis džiaugsmas. Matyt dėl šios priežasties visa žmonija tarsi prabunda, atgyja tokiu metu. Prabunda meilė gyvenimui, optimizmas ir džiaugsmas.

Tai vienas geriausių metų mėnesių. Išnaudokime jį kurdami džiugesį, skleisdami meilę, pasitikėjimą ir orumą. Tai metas, kuomet prisiminsime savo vertę ir nebeleisime niekam jos trypti. Traukiam karūnas!!!

Liūto spalva- ryškiai geltona, oranžinė. Tiems, kurie siekia stiprinti savo Saulę tinka nešioti šių spalvų rūbus.

Metalas- auksas.

Linkiu pačių geriausių įspūdžių ir patirčių 🙂

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.