Mėnulio užtemimas liepos 17 dieną: poveikis ir rekomendacijos

Šių metų vasaros užtemimų ciklą užbaigs Dalinis Mėnulio užtemimas liepos 17 dieną, 00:30 LT laiku. Užtemimo taškas vyks 24 Ožiaragio zodiako ženklo laipsnyje. ir jei bus mažai debesuota, galėsime stebėti užtemimą Lietuvoje.

Mėnulio užtemimai visuomet vyksta esant Pilnaties fazei, todėl įvykiai įgauna emocinę išraišką. Pati Mėnulio Pilnatis atveria tai, kas buvo užspausta emociniame lygmenyje. Būtent tai įtakoja emocinius ir jausminius proveržius būtent šiame  Mėnulio ciklo kulminaciniame momente. Ir nereikia kaltinti žmonių neadekvatumu per Pilnatį. Mes visi tampame atviri su visais trūkumais ir pūliniais. Tampame labiau tikri, nei bet kada.

Mėnulio užtemimas labiau veikia moteris, dėl simbolinės pačios planetos reikšmės. Tai mama, naujagimis, mažas vaikas ( iki 2 metų), nėštumas, vaikystė,namai, šeima, praeitis, prisiminimai, emociniai prisirišimai, namų ir šeimos ilgesys, baimės ir pažeidžiamumas. Visos šios temos aktyvuojasi kiekvieno užtemimo momentu. Iškeliamos su tuo susijusios problemos, baimės, norai ir lūkesčiai, skausmai ir viltys.

Užtemimo akimirką Mėnulis bus Ožiaragio zodiako ženkle. Čia planetos padėtis silpna, pažeista. Šalia Mėnulio užtemimo metu rikiuosis Plutonas, Saturnas ir besileidžiantis karminis mazgas. Tokia kombinacija kalba apie būtinybę nutraukti senus emocinius ryšius, transformuoti šeimos santykius, nusimesti primestą naštą, pareigas, rūpesčius, kurie nėra jūsų asmeninis pasirinkimas. Atsisakyti senų įsitikinimų, dogmų.

Priešais rikiuosis Saulė ir Venera Vėžyje, Kylantis karminis mazgas, bei Merkurijus su Saule Liūte. Kylantis mazgas kalba apie tas temas, kuriose linkima atsinaujinimo, vertybių suvokimo. Tai kryptis, kuri kalba apie meilės ir grožio įsileidimą į savo gyvenimus, į kūrybinio prado realizacijos būtinybę. Taip pat akcentuojama informacijos svarba šiuo laikotarpiu. Klausykitės ir išgirskite, kas sakoma. Tai labai svarbu.

Kadangi vis ši kombinacija formuos tik įtemptus aspektus opozicijas, užtemimas kalba apie dviprasmes situacijas, kurias būtina spręsti. Opozicijoje visada reiškiasi dvi priešingų poveikių jėgos, nenorinčios tartis, veikti kartu, išvien. Todėl užtemimas mus mokys derinti visų šių dalykų. Ar šeima ir karjera suderinami; ar meilė ir šeima gali būti viename; ar šeima ir visuomeniniai standartai turi bendrą veikimo tašką; ar kūrybinis pradas gali turėti bendro su karjera ir akla logika?

Jau nebenoriu kartoti to, kad užtemimai atima kažką per skausmą. Jūs ir taip žinote. Ir nebūtinai fiziškai. Tai gali būti emociniai praradimai, atsisveikinimas su priklausomybėmis ir pan.

Sunku įvardyti kažką pozityvaus. Fonas nėra draugiškas nei akiai, nei gyvenimams. Ir kad ir kaip bus, viskas tik į gerą.

Linkiu ištverti. Viskas,net ir tai,baigsis.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.