Venera Dvyniuose – laikas flirtui!

201 metų birželio  9 dieną Venera paliko Jautį ir įžengė  į Dvynių zodiako ženklo teritoriją. Čia meilės, moteriškumo, vertybių planeta svečiuosis iki liepos  4 dienos.

Veneros simbolika yra tiesiogiai susijusi su vertybėmis, grožio ir estetikos samprata, moteriškumu, finansais. Kuomet ši keliauja atitinkamu zodiako ženklu, jos savybės nusidažo pastarojo savybėmis.

Dvyniai priklauso oro stichijai, mutabiliam kryžiui. Dvynius valdo Merkurijaus planeta, todėl būdama svečiuose pas intelekto planetą, Venera įgauna ir jos savybių.

Tokia Venera apsigimusi koketė ir žodžio meilėje meistrė. Ji gali lengvai dalinti meilės pažadus, taip pat greitai juos pamiršti. Čia akimis žaidusi su vienu, po akimirkos tą patį darys jau su kitu. Šiai Venera nėra būdingas rimtumas ir pastovumas, priešingai, ji lyg pavasario vėjas- kas minutę kintanti, nepastovi ir jaunatviškai valiūkiška. Ji dievina pašnekesius iki paryčių, intelektualiam partneriui tokiu metu teikiama pirmenybė. Čia, Dvyniuose, meilė ir jausmai yra sutapatinami su žodžiu, kalba.

Tokiu metu galimos romantiškos pažintys kelionėje, seminare, viešame transporte. Bendrai, laikas palankus keliauti kartu, poroje. Tai padės stiprinti santykius ar juos atgaivinti, atnaujinti.

Tai pakankamai rizikingas laikas esantiems pastoviame ryšyje. Kils nemažai pagundų susižavėti ar užmegzti neįpareigojantį romaną nuošalyje.

Ieškantiems sau poros, tai lengvas  metas susipažinti naudojantis žodžiu, lengvu flirtu, protingu sąmoju.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.