Saulės užtemimas liepos 2 dieną : poveikis ir rekomendacijos

Jau netrukus stebėsime ir išgyvensime Pilną Saulės užtemimą Vėžio zodiako ženklo 10 laipsnyje. Tai įvyks  liepos 2 dieną, 22:22 val Lietuvos laiku ( maksimali fazė). Užtemimo pradžia 19:55 val. Lietuvos laiku, maksimumas stos 03:41 val., o galutinai Mėnulio šešėlis nuo Žemės pasitrauks 05:48 val.

Tai pirmas šio ciklo užtemimas. Sekantis laukia liepos 17 dieną, tai bus dalinis Mėnulio užtemimas Ožiaragio zodiako ženklo 24 laipsnyje.

Užtemimai visada vyksta šalia karminių Mėnulio mazgų. Pastarieji nurodo evoliucinio augimo kryptį ( kylantis Mėnulio mazgas), arba devoliuciją ( regresą) ( besileidžiantis karminis Mėnulio mazgas). Matyt dėl šių priežasčių užtemimams yra suteikiamas fatalinis ( lemtingas, nulemtas iš anksto)  atspalvis.

Kaip fatališkumas gali reikštis kiekvieno mūsų gyvenimuose?

Įsikūnijusi siela neša tam tikrą evoliucinę užduotį arba bendrai turi tikslą evoliucionuoti. Tai susiję su karmine informacija, kuri teigia, jog tik evoliucionuodama ( besivystydama/augdama) siela gali išsivalyti nuo  karminio purvo, naštos ir išeiti į aukštesnį dvasinį lygmenį ( kur neegzstuoja kančia, skausmas ar kiti mūsų įvardijami kaip negatyvūs dalykai). Užtemimų metu labai stipriai aktyvuojama karminių mazgų ašis, todėl aktyvinami valymosi arba augimo  keliai ( priklausomai nuo to, šalia kurio karminio mazgo vyksta užtemimas). Artėjantis vyks šalia kylančio karminio mazgo. Vadinasi, šio užtemimo užduotis yra augimas, progresas, evoliucija.

Fataline prasme galima išgyventi lemtingus pozityvius arba negatyvius dalykus. Nors iš principo pagal astrologinę mintį bet kokie pokyčiai neša teigiamas vibracijas. Taigi, kažkam tai gali būti naujas darbas, naujos pareigos, kažkam- atleidimas iš darbo. Dažniausiai situacija klostosi netikėtai, neplanuotai, staiga. Vykstant įvykiams tarp užtemimų laiku ( maždaug mėnuo iki ir mėnuo po užtemimo) žmogaus galia ir įtaka  yra apribota. Mes tampame tarsi marionetės Visatos rankose. Dėl šios priežasties neverta priešintis, maištauti, bandyti sustabdyti tam, kas vyksta, nes pastangos bus su nuliniu rezultatu.

Būtent užtemimų laikotarpiu svarbu įsisąmoninti, kad ne viskas yra žmogaus rankose ir galioje. Jei esame beribės Visatos dalis, vadinasi pavaldūs jos taisyklėms.

Bendras užtemimo fonas:

  1. Pirmiausia, tai Jaunaties momentas. Vadinasi, naujos pradžios laikas. Galime jausti tam tikrus vidinius impulsus kažko skubiai imtis ( kardinalus kryžius). Rekomendacija būtų išsigryninti, pajusti kiek noras atitinka asmenines vertybes: ar tai tikrai mano noras? Jei taip, verta jį įgyvendinti jau nuo liepos 4 dienos.
  2. Užtemimo momentu dominuos kardinali energetika. Vadinasi, visi pokyčiai, įvykiai įgaus labai greitą ir dinamišką eigą. Iš vienos pusės tai puiku, nes turėsime galimybę greitai ir ryžtingai veikti, tačiau iš kitos pusės, skuba gali būti ne apgalvota, pernelyg impulsyvi. Šioje vietoje norėtųsi patarti neskubėti, tačiau tai beprasmiška :).
  3. Užtemimas aktyvuos Vėžio zodiako ženklo temas: tai emocinis ir jausminis mūsų pasaulis; šeima ir vaikai; pasąmonė ir baimės; tradicijos ir saugumo siekis; tėvai ir protėviai; motinystė. Vėžys yra vienas jautriausių ir jausmingiausių zodiako ženklų. Todėl yra tam tikra rizika veikti, vadovaujantis išskirtinai jausmais, kur neegzistuoja racionalumas.
  4. Saulė, kaip pagrindinis užtemimo elementas, formuos triną su Neptūnu, sekstilį su Uranu, bei opoziciją su Saturnu, Plutonu. Vadinasi, sėkmės turėtų sulaukti kūrybiškos asmenybės, arba veikti reiktų remiantis kūrybiškumu. Palankiai nuteikia Uranas, siūlydamas nestandartinius sprendimus, inovacijas, tuo pačiu įnešdamas skubotumo, ekspresijos ir impulsyvumo veiksmams, įvykiams. Opozicijos, žinoma, neša neigiamą informaciją, nes tai įtampos, nepasitenkinimo, bei praradimo ( atsisakymo vardan kažko geresnio) parodymas. Šios planetos turi stiprų neigiamą poveikį, ypač Plutonas. Jis sukelia gyvenimuose ne tik audras, bet ir sunaikina, nušluoja viską, kas atrodė stovės amžinai. Tokioje įtakoje griūva patys tvirčiausi, atrodė, santykiai; išeina brangūs žmonės; prarandamas turtas, sveikata. Kad ir kaip tai skamba tragiškai ir primena pasaulio pabaigą, noriu pabrėžti, jog Plutonas atima tik tai, kas prarado mūsų gyvenimuose teigiamą, evoliucinę prasmę. Jis atima tai, kas mums trukdo augti, tobulėti. Jis per dvasinį skausmą išplėšia atgyvenusius mūsų gyvenimo elementus tik tam, kad šių vietoje atsirastų kažkas naujo ir labiau vertingo mūsų sieloms.

Visose astrologinėje literatūroje yra teigiama  užtemimų metu atsisakyti svarbių reikalų, kelionių, planinių operacijų, santuokos. Tačiau tai apibendrinta informacija ir nėra individualizuota. Jei turite konkrečių planų, konsultuokitės su Asmeniniu Astrologu.

Palaiminto antradienio!

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.