Marsas Jautyje- sudėtingas laikas vyrams! ( 19.02.14-03.31)

Marsas 2019 metų vasario 14 dieną įžengė į Jaučio zodiako ženklą. Čia jo kelionė tęsis iki kovo 31 dienos.

Marsas yra karo, vyrų, motyvacijos ir energijos planeta. Ji apsprendžia asmens seksualumą, domėjimąsi priešinga lytimi, sportinius interesus ir konkurencingumą. Tai motyvacija, energijos lygis, gebėjimas būti iniciatyviu, karingu, gynėju, motyvatoriumi.

Jaučio zodiako ženklas priklauso žemės stichijai, fiksuotam kryžiui. Marso padėtis stabilumo, materialumo zodiako ženkle Jautyje sunki, dėl skirtingų zodiako ženklo ir planetos energetikų. Marso padėtis Jautyje yra laikoma silpna, planeta čia reiškiasi sunkiai, patiria daugybę apribojimų, stabdymo, energijos trūkumo.

Marso padėtis Jautyje  suteikia  nepalaužiamą užsispyrimą ir talentą praktinėms veikloms. Tokio Marso turėtojai  sutinkami tarp vadinamų  „auksinių rankų“ meistrų, nes turi ir kantrybės ir nebijo darbo. Toks žmogus paprastai taikus, jį sunku išvesti iš kantrybės, bet jei kantrybės taurė bus perpildyta, tada – saugokis. Marso ugnis Jautyje nenugalima, dėl aklo įniršio žmogus gali padaryti tai, dėl ko paskui gailėsis. Taip ir pasireiškia išvyto Marso padėtis: jo reakcija neadekvati, energija ilgai kaupiasi, sukurdama destruktyvų potencialią ir kenkdama sveikatai, paskui staiga išsilieja visa iš karto, o tai veda prie ilgalaikio silpnumo. Žmogus negaili energijos pinigų uždirbimui ir ūkiškiems reikalams, todėl kaip taisyklė tvirtai stovi ant kojų.

Judant Marsui Jaučiu  kyla reikšmingų praradimų rizika dėl asmeninio neapdairumo ar kitų žmonių priešiškų veiksmų.  Meilėje ir tarpusavio santykiuose  labai reiškiasi savininkiškumas. iš principo tokia padėtis skatina  pasiryžimą  daug kam dėl mylimo žmogaus, bet tuo pačiu stiprina  pavydą ( ir neatleidžia neištikimybės). Tam tikrą laiką  gali kentėti apsimesdamas, kad nieko nepastebi, bet vieną kartą viską prisimena ir staiga jų kantrybė pratrūksta. Nepaisant didelio seksualumo, žmogui negalima piktnaudžiauti savo galimybėmis. Žmogaus energijos atsargos atkuriamos lėtai.

Toks laikas nėra palankus vyrams ( Marsas yra simbolinė vyriškumo planeta). Tikėtina, jog vyriška žmonijos dalis nurodytą laikotarpį gali jaustis mažiau galingi, patirti stabdymą, gal net seksualinius apribojimus. Stiprėja konfliktiškumas ir nepasitenkinimas savo vyriškumu. Dažniausiai tai kompensuojama per dideliu pasinėrimu į raumenis išryškinantį sportą ( fitnesą), tarsi dirbtinai bandant sukurti išorinį vyriškumą. Taip pat gali padaugėti seksualiniai žygiai vardan sau savo vyriškumo įrodymo.

Gan sudėtingas metas sportininkams. Gali būti sunku siekti tikslų, gerinti sportinius rezultatus.

Yra prasmės energiją nukreipti materialinio fundamento stiprinimui.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų ir jums astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.