2019 metų horoskopas Žuvims

Žuvims 2019 metai turėtų atnešti naujus draugus, malonią bendraminčių draugiją. Tiesa, prieš tai kai kurie ilgalaikiai ryšiai gali nutrūkti. Išeina tai, kas jūsų nebeaugina, tiesa? 🙂

Metai gali atnešti puikius karjeros ir profesinius pasiekimus. Žinoma, jei tai jūsų gyvenimo vertybė. Tiems, kuriems ir be to gyventi gera, žvaigždės pateiks malonių įspūdžių. Bendrai, visas metų fonas Žuvims žada visokeriopą plėtrą ir pasisekimą.

Vis svajojusiems ir atidėliojusiems svajonių įgyvendinimą, 2019 metai turėtų įkvėpti išdrįsti. Mažai pastangų ir dideli rezultatai- tokia 2019 metų strategija Žuvims.

Kažkurių gyvenimas gali pasikeisti ir dėl socialinio statuso pasikeitimo ( ypač moterims tai gresia santuoka). Dar kitiems- aukštu postu ar populiarumo augimu. Nelygu kokie jūsų užmojai. Metai turėtų būti palankūs politikams.

Nuo kovo bus permainų jūsų žinių reikaluose. Panašu, kad Žuvys okupuos seminarus, įvairius kursus, ar tiesiog gilins tam tikras įdomias žinias. Tiesa, visai naudinga šiemet mokytis astrologijos ar tyrinėti kosmosą.

2019 metais labai svarbu gilintis į savo poreikius ir norus. Jums iš prigimties yra sunku skirti dėmesį sau ir savo poreikiams. Esate zodiako empatija ir parama. Tačiau 2019 metais žvaigždės rekomenduoja savo dėmesį kreipti į save. Truputis egoizmo jums bus į naudą.

Gilinkitės ir tyrinėkite sapnus.

2019 metais galite patirti, jog sapnai neša labai daug informacijos apie jus ir jūsų gyvenimą. Tai savotiškas raktas visiems klausimams atrakinti.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.