2019 metų horoskopas Svarstyklėms

Svarstyklių zodiako ženklo atstovams 2019 metai turėtų būti pradėtų darbų užbaigimo metas. Bent jau iki metų vidurio. Žvaigždės rekomenduoja atsisakyti didelių planų užkariauti pasaulį, o labiausiai koncentruotis ties neužbaigtais darbais ( kai kurie dalykai taip ir liko tik mintyse) ir jų materialiniu įgyvendinimu.

Planetų koncentracija visų metų bėgyje jūsų namų, nekilnojamojo turto, šeimos zonoje sako, jog tai yra tos temos, kur būsite maksimaliai aktyvūs. Metai turėtų išsiskirti mažu socialiniu aktyvumu, labiau uždaru ir nedemonstratyviu gyvenimu. Nors priklausote oro stichijai, vadinasi stiprioji jūsų pusė yra komunikavimas ir ryšiai, tačiau 2019 metais šiomis savybėmis pravartu visai nesivadovauti. Turėtumėte elgtis ypač praktiškai ir žemiškai, nes tai materialinio ( čia turima minty ne piniginę pusę, o apčiuopiamus, realius dalykus, faktus) įsitvirtinimo laikas.

2019 metai Svarstyklių zodiako ženklo atstovams turėtų užbaigti vieną ciklą ir pradėti naują. Tai savotiškos transformacijos metai. Kai seni ir nebereikalingi dalykai, santykiai, įsitikinimai praras vertę. Ir vietoj jų ateis nauji. Jūsų gyvenimas patirs atsinaujinimą.

Taigi, pagrindinės permainos palies jūsų asmeninius namus: nuo nuosavo būsto įsigijimo iki kapitalinio jo remonto. Kitas svarbus parodymas – šeimos sampratos apmąstymai ir su tuo susijusių išvadų padarymas. Labai tikėtina, kad užkietėję vienišiai pajus nenumaldomą norą sukurti savo šeimą, kaip visa ko pagrindą. Jiems turėtų gerai seksis. esantys pastoviame ryšyje gali patirti sunkumų.

Tie, kurie turi sudėtingus santykius su tėvais, sieks atkakliai tai pagerinti.

Visų metų bėgyje, tikėtina, daug važinėsite pirmyn atgal. Gali tekti išvykti į komandiruotę. Žvaigždės nurodo naudingas pažintis.

Stiprės susidomėjimas pomirtiniu gyvenimu. Gali išaugti trauka rizikai, ekstremaliems potyriams. Laikas palankus užsiimti dvasinėmis praktikomis.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.