2019 metų horoskopas Šauliui

Šauliai- turbūt patys sėkmingiausi iš zodiako ženklų 2019 metais. Tai susiję su Jupiterio judėjimu šiuo zodiako ženklu. O kur Jupiteris, ten sėkmė ir palankios galimybės, ten laimė ir gyvenimo malonumai tiesiog už tai, kad esate. Na ko ne karalystė 🙂 Bent jau iki gruodžio 3 dienos turite puikų laiką pasiekti ir realizuoti tai, ko vis nedrįsdavote. 2019 metai kaip tik turėtų būti suplanuoti taip, kad neliktų nepasiektų svajonių sąraše.

Metai puikiai tinka mokytis, įgyti naujų žinių. Nėra kažkokių rėmų ar konkrečių taisyklių, kokie mokslai labiausiai tinka pagal metų energiją. Todėl drąsiai mokykitės bet ko, svarbu žinios ir mokymosi procesas tegul teikia džiaugsmą ir pasitenkinimą.

Gerai seksis tiems, kurie savo gyvenimą susiejo su užsieniu. Bet kokie reikalai, liečiantys užsienį, užsieniečius, užsienio įmones, neš naudą ir sėkmingumą.

Gali stipriai išaugti jūsų autoritetas. Visuomenėje, socialiniame gyvenime turite galimybių sužibėti, pasireikšti, atsiskleisti.

Nuo gruodžio ryškiai pasikeis piniginiai reikalai- matyt kad labiau į gerą pusę 🙂 Aišku, taupyti ir tinkamai tvarkyti savo finansus jūs ir taip mokate, todėl nevaldomus pirkimo impulsus sugebėsite pažaboti.

Būkite dėmesingi, pasirašydami dokumentus, sutartis. Dėl šventos ramybės, kad klaidos neįsiveltų.  Galite sutikti gan keistų žmonių. Juos bus sunku suprasti, tačiau trauks lyg magnetas. Nepakliūkite į jų apgaulingo žavesio pinkles.

Kažkas naujo ir netikėto jūsų laukia darbinėje srityje. Ar jau mąstote apie savarankišką veiklą? Jei dar ne, mąstysite nuo kovo 🙂 Laikas palankus atsiskirti ir dirbti sau.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

 

 

 

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.