2019 metų horoskopas Ožiaragiui

Ožiaragiai jau turbūt priprato prie Plutono energijų savo zodiako ženkle. Jis čia vieši jau apie dešimtmetį ir nesiruošia trauktis. Tai ilgalaikis tranzitas, kuris keičia Ožiaragių savivoką, savivertę, gyvenimo suvokimą iš esmės. Plutonas yra magas, gebantis valdyti ir įtakoti aplinką ( kitus žmones taip pat) vien savo skverbiančiu žvilgsniu. Tai alchemikas, transformuotojas, ateinantis sugriauti ir sukurti iš naujo. Tai mirtis ir gimimas. Visose šiose energijose gyvena Ožiaragiai. Todėl 2019 metai  esminių, reikšmingų pokyčių neišvengs. Todėl būkite pasiruošę paleisti atgyvenusius dalykus, daiktus, žmones. Į jų vietą ateis labiau vertingo ir atitinkančio jūsų dabartinę būseną.

Kitas svarbus metų parodymas- Saturno judėjimas Ožiaragio zodiako ženklu. 2019 metais ši kelionė tęsis ( prasidėjo 2018). Tai reiškia, kad Ožiaragiams tai atsakomybės už savo gyvenimą ir veiksmus prisiėmimo metai. Jei manote, kad ši savybė jūsų charakteryje yra silpna, ugdykite ją. Nes pagal astrologiją brandus žmogus yra tas, kuris geba prisiimti atsakomybę už savo gyvenimą. Taigi, 2019 metai mokys jus būti atsakingais. Jei vengsite ir visaip nuo to išsisukinėsite, patirsite kaulų, dantų ligas.

Metai gali atnešti meditacijos malonumą. Bendrai, turėsite norą tam tikrai atskirčiai, vienumai. Nesipriešinkite šitam jausmui ir poreikiui. Jis 2019 metais yra būtinas.

Gruodžio mėnesį vienatvės laikas baigsis. Tuomet galėsite reikštis aktyviai ir būti socialiai labiau aktyvūs.

Laukia kažkokie netikėti pasikeitimai jūsų namuose. Galbūt įsigysite taip svajotą būstą arba netikėtai persikelsite gyventi į kitą miestą.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.