Saulė Šaulyje- laikas keliauti!

Nuo 2021 metų lapkričio  22 dienos  Saulė įžengė mėnesiui į Šaulio zodiako ženklo valdas. Čia ji svečiuosis iki gruodžio  22 dienos. 

Saulė yra atsakinga už saviraišką, energijos lygį ir fizinę sveikatą, kūrybiškumą ir vaikus, asmeninius projektus ir pasilinksminimus, pramogas. Saulė asmeniniame horoskope įkūnija džiaugsmo vietą bei būdus, kaip tai galime pasiekti. Kuomet tranzitu šis dangaus šviesulys keliauja atitinkamu zodiako ženklu, jo energetiką jaučiame visi, nepriklausomai nuo mūsų pačių asmeninės Saulės padėties gimimo brėžinyje.

Šaulys priklauso ugnies stichijai, mutabiliam kryžiui.

Tai stabiliausias, dvasingiausias ugnies stichijos zodiako ženklas. Mokytojo, guru, misionieriaus ugnis. Visas pasaulis  Šauliui – jo namai. Pati sudėtingiausia ugnis, sugebanti prisitaikyti, spinduliuoti.  Siekia idealo, moka apakinti ideologija. Ypatingai plačių pažiūrų, interesų ir talentų. Didelis noras aprėpti neaprėpiamą, susidomėjimas viskuo kas užsienietiška, egzotiška, tolima. Pernelyg didelis blaškymasis gali sukelti problemų, sunku koncentruotis ties vienu. Iš kitos pusės Šaulio veiklų ir žinių apimtys nepasiekiamos nei vienam kitam Zodiako ženklui. Ne veltui Šauliai yra vadinami zodiako intelektualais.

Veiklos sferos: misionieriška veika, mokymai, kultūra, filosofija, religija.

Spalva: vyšnia.

Laikas kai Saulė keliauja Šaulio zodiako ženklu yra palankus smalsiai domėtis viskuo kas supa. Tai pakankamai optimistiškas laikas, kuris keičia intensyvias Skorpiono energijas.  Toks metas tinka mokytis bet ko, kas praplės pasaulio matymą ir suvokimą, tobulins asmenybę. Taip pat tai kelionių metas. Nuotaika bus labiau optimistiška ir žingeidi, pasaulis prisipildys džiaugsmu ir energija.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.