Gruodžio mėnesio horoskopas visiems zodiako ženklams (2018)

   Avinas

Avinai visą gruodį turėtų tiesiog atsipalaiduoti ir leisti gyvenimui tekėti. Tai nėra palankus laikas perversmams gyvenime, įtakos stiprinimui, savo galios demonstravimui.

Būsite labiau atsiriboję ir jusite norą atsikvėpti, nurimti, kartais- tik būti. Tai lakas poilsiui, jėgų kaupimui ir atstatymui. Jei elgsitės saikingai, nesistengsite priešintis įvykiams, po mėnesio jausitės fantastiškai.

Gruodis taip pat naudingas bus, jei pasirūpinsite savo sveikata, jos stiprinimu. Puikiai veiks jūsų būseną meditacija, jogos praktikos.

Domėsitės gyvenimo ir mirties paslaptimis, ezoterika ir mistika. Tai gali sužadinti norą šiuos mokslus studijuoti.

   Jautis

Jaučiams gruodžio pirmosios dienos ( iki 6 ) gali būti panašios į mūšio ir netikėtumų lauką. Šis vyks tarp jūsų ir gyvenimo žmogaus. Kuris nugalės sunku prognozuoti, sausio mėnesį patys papasakosit. Bet labai tikėtina, jog pasuksite skirtingais keliais. Čia ne tas atvejis, kai darysite pertrauką. Panašu, kad sprendimas bus nepalenkiamas.

Vienišiems zodiako ženklo atstovams scenarijus suksis truputį kitaip. Šie priešingai, stačia galva puls ieškoti sau poros. Ir tas noras bus labai stiprus, visaapimantis. Jūsų rami prigimtis tiesiog kunkuliuos ir veršis tikslo įgyvendinimo link. Bet kokia kaina. Būsite bekompromisiai. Viskas bet kokia kaina.

Būkite saikingi vartodami, yra rizika apsinuodyti, nepamatuoti, perdozuoti. Iš čia ir priverstinis stacionarinis gydymas.

Venkite veltis į ginčus. Jie labiau kels provokacijas, karus ir nereikalingas jėgų sąnaudas.

   Dvyniai

Dvyniams sudėtingesnis laikas iki gruodžio 7 dienos. Sudėtingesnis ta prasme, kad jausitės lyg ne savo kailyje. Sunkiai seksis bendrauti, sunku bus rasti bendras ir įdomias pokalbiams temas. Jausite tam tikrą polinkį atsiribojimui, daugiau mąstysite nei kalbėsite. O štai nuo 7 dienos situacija grįš į jums įprastą- plepėsite be pertraukos, ieškosite intelektualių pramogų.

Gruodis gali būti vadinamas santykių revizijos mėnesiu. Žvaigždės susidėlios taip, kad vis daugiau rūpesčių ir sunkumų patiriantis gyvenimo žmogus ir jus įtrauks į savo problemas. Pasistenkite būti nuoširdūs ir empatiški. Tik taip išgirsite tai, kas jums sakoma. Jei ne, partneris tai pastebės.

Gali būti kažkokio svarbaus dokumento pasirašymas.

Jei gruodį pradėsite teisminį procesą, jo baigtis bus pozityvi jums.

   Vėžys

Gruodis Vėžiams primint anksčiau prasidėjusį švenčių maratoną. Jau nuo mėnesio pirmų dienų gyvensite šventinėmis nuotaikomis. Ir tai bus aplankytos parodos, spektakliai ar bet kokios jums artimos pramogos. Nepamirškite pasirūpinti ir savimi, savo kūnu. Tam puikiai tiks ir jėgas atstatys masažas.

Turėsite tam tikrų rūpesčių dėl savo vaikų. Jie gali maištauti, garsiai trankyti durimis ir teigti esą jau suaugę. Leiskite jiems pajusti savęs vertingumą ir priimkite išsakomą nuomonę. Jei priešinsitės, posūkiai bus dramatiški ir netikėti. Kam tos dramos prieš Kalėdas? 🙂

Skirdami pakankamai dėmesio partneriui, rūpinsitės ir santykiais. Juk sutinkate, kad mažas ir malonus dėmesys daro stebuklus.

   Liūtas

Liūtams šventės šiemet prasidės anksčiau. Bendra nuotaika bus labiau atsipalaidavusi ir trokštanti švęsti, nei rimtai darbuotis. Pasilinksminimų ir pramogų maratonas žada puikų ir įsimintiną mėnesį. Tiesa, kai kuriems tai gali baigtis kitų metų rudenį gimsiančiu palikuoniu. Bet juk tai puiku 🙂

Mėnuo tikrai labai vaisingas meilių, flirto, erotikos. Būsite tokie šiek tiek nevaržomi ir gersite malonumų akimirkas su pasimėgavimu.

Štai darbe gali būti pasikeitimų. Jie neplanuoti, nebuvo aptarti anksčiau. Tiesiog vieną rytą atėję į darbą sužinosite sprogstamą naujieną.

   Mergelė

Mergelės mėnesio pradžią turėtų skirti senų darbų užbaigimui, pažadų vykdymui, dokumentų ir informacijos rūšiavimui. O štai nuo gruodžio 7 dienos drąsiai imkitės naujų užduočių ir darbų.

Jei turite svarbų projektą, pokalbį ar sutarties pasirašymą, to imkitės nuo gruodžio 10 dienos. Tuomet žvaigždės jums bus palankesnės.

Daugiausia laiko praleisite namuose, net yra tikimybė, kad susiorganizuosite sau ofisą namuose. Bendrai, mėnuo nurodo padidintą dėmesį namų, šeimos reikalams. Ir jie nebūtinai turi būti nemalonūs. Priešingai, jūsų laukia puikus laikas su šeima. Tiems, kurie seniai lankėte tėvus, padarykite tai gruodį.

Gali būti pykčių santykiuose. Tai tikrai kels įtampas. Tačiau tai akivaizdus parodymas to, kad partneris stokoja dėmesio.

   Svarstyklės

Svarstyklių zodiako atstovai gruodį paaukos finansiniams projektams. Kitaip sakant būsite suinteresuoti pakelti savo finansinį lygį ir žvaigždės tam bus tikrai palankios. Kartais net atrodysite absoliutūs materialistai, siekiantys finansinių tikslų bet kokia kaina.

Pirmą mėnesio savaitę elgsitės ypač nenuspėjamai. Net patys būsite nustebę kokie galite būti nesuvaldomi. Bet tai laikina. Nuo antros mėnesio savaitės vėl sugrįšite į savo balansą ir abejones.

Daug laiko praleisite kelyje, važinėjimas pirmyn atgal jau jūsų kasdienybė. Galimos naujos ir naudingos pažintys. Taip pat laikas palankus mokytis naujų dalykų, užsienio kalbų. Neabejotina sėkmė per pažintis.

Galimi uždegiminiai procesai, traumos buityje, darbe. Saugokite save. Būtų naudinga vengti svaigalų. Šie turės ypač negatyvų poveikį jūsų sveikatai, tam tikra prasme jūsų tolerancija bus ypač žema. Dar gali pasireikšti apsinuodijimai. Atsakingai rinkitės maisto produktus.

   Skorpionas

Pirmą mėnesio pusę daugiau laiko leisite namuose arba rūpinsitės namų, namiškių reikalais. Čia gali būti net minimalus remontas ar baldų atnaujinimas. Nuo antros gruodžio pusės jūsų mintys vis labiau kryps į pramogas, pasilinksminimus. Vakarais mažiau sėdėsite namuose, ir stengsitės ištrūkti į viešumą. Pramogausite, lankysitės parodose, teatre. Toks laikas ypač geras susiorganizuoti atostogas, nes nuotaikos bus visai ne darbinės.

Daug reikalų bus dėl pinigų. Daugiau dirbsite, kad pilnėtų piniginės. Tuo pačiu tapsite ir labiau išlaidūs. Žvaigždės nurodo tam tikros finansinės sutarties pasirašymą, kuri turės teigiamos įtakos jūsų finansinei situacijai ateityje. Tai padarykite nuo gruodžio 7 dienos.

Gali vėluoti dokumentai, strigti informacija. Jei keliausite, patirsite sunkumų kelyje.

   Šaulys

Gruodis – jūsų laikas. Bent jau iki 22 dienos. Ir šiaip, kol Jupiteris judės Šaulio zodiako ženklu, esate gyvenime karaliai 🙂

Tai puikus mėnuo kelionėms. Galbūt atrasite naujas nepažintas teritorijas, ar išmoksite naujos egzotinės kalbos. Seksis tiems, kurie yra užimti mokymu ir dėstymu, siekiantys aukštesnio socialinio laiptelio. Proveržis tikrai bus.

O štai finansinė situacija gali iškelti tam tikrų iššūkių. Iš vienos pusės žvaigždės pažada didelias pajamas, iš kitos rekomenduoja elgtis ekonomiškai. Ar sugebėsite suvaldyti finansinę tėkmę priklauso nuo jūsų pačių.

Galimi netikėtumai meilės dalykuose. Gali prasidėti aistringas romanas ir nieko nežadėti. Nors ir labai vilsitės, kad tai žmogus visam gyvenimui, žvaigždės jums siunčia linkėjimų neprisirišti ir atsisakyti stabilumo iliuzijos. Tiesiog mėgaukitės procesu lyg jis baigsis tuoj pat 🙂

   Ožiaragis

Nuo gruodžio 22 dienos Saulė persikels į jūsų namus. Todėl iki minėtos dienos prasminga skirti savo simbolinių metų užbaigimui. Tai reiškia, kad dėmesys turi būti orientuotas į dabartinę akimirką, ateities projektų palanku imtis po gimtadienio.

Taigi, užbaikite pradėtus darbus ir tęsėkite duotus pažadus šiemet. Labiau gilinkitės į savo vidinius poreikius. Taip jau žvaigždžių lemta, kad esate tikslų žmogus, dažnai ignoruojantis vidinius sielos poreikius.

Gruodis gali išsiskirti naujais savęs atradimais. Tai reiškia, kad gali ateiti suvokimas to, kas jums iš tiesų teikia džiaugsmą ir iškelia aukščiau bet kokių socialinių tikslų.

Laikas žada draugiškas pažintis, bendrai daugiau laiko praleisite su draugais. Didelis ir besąlyginis jų palaikymas džiugins jus.

Gali būti netikėtas gyvenamosios vietos pasikeitimas. Gali tekti persikelti gyventi į naujus namus.

   Vandenis

Paskutinį metų mėnesį vandeniai jausis tikri kovotojai. Tiesiog jų elgesys bus labai panašus į kovojančius su bet kuo visur 😀 Tai nėra blogas bruožas, nes iš vienos pusės padės užsispyrusiai pasiekti savo, iš kitos pusės garantuos pačias įvairiausias traumas. Didelis išsiblaškymas- didžiausias priešas tokiu metu.

Gruodis dar žada išaugusias ambicijas. Panašu, kad darbe jus mažiausiai domins kalėdinis atsipalaidavimas ir vakarėliai. Jūs raitositės rankoves ir atkakliai užiminėsite be priežiūros paliktas laisvas vietas.

Yra galimybė kažkur labai sužibėti. Žvaigždės konkrečiai nenurodo kur šis malonus potyris laukia. Bet labiausiai tikėtina sėkmė ten, kur jaučiatės it žuvis vandeny.

Stipriai būsite valdomi ir įtakojami seksualinių impulsų. Visi jūsų gruodžio  kontaktai išskirtinai bus paremti seksualiniais impulsais.

   Žuvys

Paskutinio zodiako atstovai  turėtų jaustis iš ties puikiai. Pakili nuotaika ir aukštas energijos lygis garantuotas. Todėl gruodis jums gali būti puikių pradžių, projektų įgyvendinimo metas. Metų paskutinį mėnesį turite galimybę gerokai pakilti tiek saviraiškos, tiek finansų, bei kitokių pasiekimų kontekste.

Didelio dėmesio reikalaus partneris ar tiesiog santykių dalykai. Žvaigždės kužda, kad kvepia neištikimybe, ir nebūtinai iš partnerio pusės. Likti nepastebėtu nepavyks. Bus skandalas, santykių aiškinimąsis. Gal net skyrybos. Arba iš naujo atgimusi judviejų aistra. Kaip jums norėtųsi labiau? 🙂

Jūsų draugams gresia nemalonumai. Jei išgirsite pagalbos prašymą, reaguokite adekvačiai. Tai tikrai rimta situacija.

Gruodis tinka keliauti, mokytis, emigruoti.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.