Retrogradinė Venera- skausmingas virsmas ( 18.10.05-11.06)

Nuo 2018 metų spalio 5 dienos Venera tampa retrogradine, paprastai sakant, planeta ima judėti atbulai, priešingai jai įprastu būdu. Tai tęsis apie 40 dienų, iki lapkričio 16 dienos. Tai vienas sudėtingesnių rudens dienų, gal net metų laikotarpių. 

Retro Veneros laikotarpius išgyvename maždaug kas 1.5-2 metus, todėl tai nėra naujas astrologinis reiškinys. Tačiau ši situacija  kituose zodiako ženkluose praeina lengviau ir švelniau. Šiemet, deja, lengvo pažadėti negaliu, nes situaciją gerokai apsunkina Skorpiono zodiako ženklo energijos.

Visą laikotarpį Venera judės jam nepalankiu Skorpiono zodiako ženklu. Ši padėtis sunkina situaciją, daro ją globalesne, įtakojančią gilesnius asmenybės pokyčius ir sudėtingas transformacijas. Tai ypač aštrių ir gilių emocijų ženklas, ir tai reiškia, kad kiekvienas tai patirsime ir išgyvensime. Jei trumpai, šį retro Veneros laiką pavadinčiau – SKAUSMINGU VIRSMU. Bet po jo bus lengviau. 

Tokiu metu moteriška žmonijos pusė gali išgyventi nepasitenkinimą savo išvaizda, moteriškumu, asmeniniais santykiais. Bendrai visi patirsime emocines krizes, santykių krizes, globalius vidinius virsmus. Tai susiję su Veneros astrologine reikšme: meile ir moteriškumu, santykiais, vertybėmis, grožio ir estetikos samprata, finansais. Visos išvardytos sritys gali išgyventi rimtas krizes, nepasitenkinimą, neišvengiamus pokyčius.

Konkrečiai jausminiai dalykai gali išgyventi pervertinimą: kuomet esami pastovūs santykiai, jų tvirtumas bus patikrintas išbandymų, ko pasekoje taps aišku, ar pora dar turės bendrą ateitį. Taip pat jie gali išgyventi pokytį ir įgauti kitokią formą. Tokiu metu gali grįžti buvę mylimieji/osios ir prasidėti santykiai iš naujo ( su kitokiu požiūriu nei jie buvo kuriami anksčiau).

Esant Venerai retrograde yra siūloma atnaujinti kažkada nutrūkusius santykius. Tačiau tai turėtų būti daroma ne sąmoningai, iš anksto tam pasiruošus/suplanavus. Tai turi būti vidinis noras, postūmis, atsiradęs būtent nurodytu laikotarpiu. Tik tokiu atveju galima tikėtis ilgalaikių dalykų.

Laikotarpis nepalankus pasirašyti finansinius susitarimus, pradėti konsultacinę veiklą, skolintis/skolinti, tuoktis. Tokius laikotarpiu prasidėję santykiai dažniausiai yra trumpalaikiai ir atimantys daug emocinių ir dvasinių jėgų, sekinantys ir kankinantys.

Metas nėra palankus moterims ir jų sveikatai. Gali tekti dažniau apsilankyti gydymo įstaigose.

Visi patirsime gilias emocijas, labiau neigiamas ir tamsias: kontrolę ir valdingumą, norą konkuruoti, valdyti ir užvaldyti, labai stiprios taps emocinės manipuliacijos, psichologinis spaudimas. Moterys bus ypač pažeidžiamos, tikros dramų karalienės, su ryšiu dominavimu. Tokia Veneros padėtis stiprina seksualinę energiją. Visa tai bus labiau vidiniai dalykai, skatinantys norą keistis ir keisti. Tai ir mėginsime daryti. Keisimės. Tapsime kitokie, su kitokiomis vertybėmis, pažinę savo vidinį pasaulį ir suvokę meilės esmę.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

Komentarai

2 komentarų prie Retrogradinė Venera- skausmingas virsmas ( 18.10.05-11.06)
  1. R.S. Atsakyti

    …vis galvoju, kad aš kraustausi iš proto, nesuprasdama kas šiuo metu vyksta, va prašom išaiškino viską. Na bet kiek galima, jau tų išbandymų pastaruoju metu. Nespėja aprimti viena tuoj užgriūna kita lavina. Kada stos ramybė?

    • Astrologė Rasa Atsakyti

      Na, Venera sugrįš į savo normalią padėtį jau lapkričio 16 dieną. Jei patiriat sunkumų, būtų prasminga asmeninė konsultacija.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.