Lapkričio mėnesio horoskopas visiems zodiako ženklams (2018)

    Avinas

Lapkritis labiausiai tinka atsipalaidavimui, jėgų balansavimui. Mėnuo nežada jokių proveržių ir ryškių pasiekimų. Susikoncentruokite į savo vidinius apmąstymus, atraskite vidinės jėgos šaltinius, daugiau laiko skirkite vienumai. Joks aktyvumas nėra palankus. Jei priešinsitės žvaigždžių rekomendacijoms ir vistiek gyvensite aktyviai, patirsite ligą.

Partneris gali siekti daugiau jūsų dėmesio ir ovacijų. Matyt teks patuštinti piniginę, kad būtų patenkinti išaugę meilės objekto poreikiai ir įgeidžiai. Tai laikina, iškęsite.

Žvaigždės nurodo, kad gali tekti pasirūpinti kažkuo iš namiškių. Situacija gali būti rimta. Labiausiai tikėtina, kad vienam iš artimųjų rimtai sutriks sveikata.

   Jautis

Kol Venera judės judės atbulai ( iki lapkričio 16 dienos), tol Jaučiai judės irgi atgal. Kadangi Jautį valdo Venera, tai ženklo energija labai stipriai priklauso nuo šios planetos astrologinės padėties dangaus skliaute. Taigi, pirmąją mėnesio pusę daugiau mąstykite, apgalvokite savo gyvenimą, atraskite tas vietas, kur norite pokyčių. O štai nuo mėnesio vidurio galėsite veikti pilnu pajėgumu.

Antroji mėnesio pusė iškels kažkokias santykių temas: galbūt ryšitės sutvirtinti santykius, arba ieškosite naujos poros..

Gal tekti apsilankyti teismuose. Ir nebūtinai dėl nemalonių dalykų.

   Dvyniai

Šio zodiako ženklo atstovams geriausias laikas iki 17 dienos. Po jo reikalai ims lėtėti, o ir patys tapsite labiau pasyvūs, nei aktyvūs. Tiesiog norėsite sumažinti temą, labiau atsipalaiduoti ir vienumoje paskaityti knygą.

Taigi, aktyviuoju mėnesio laikotarpiu pasirašysite svarbią sutartį. Gali būti, kad verslo partneris pasiūlys naudingą sandorį, kuriam neatsispirsite.

Meilės reikalai gali pajudėti iš mirties taško vienišiams. Sėkmės planeta net metams įžengs į jūsų partnerystės zoną.l Taigi, nusimato puikus ir įdomus laikas.

Turėsite daug progų susipažinti su įtakingais asmenimis, verslininkais.

   Vėžys

Didelis dėmesys lapkritį teks namams. Matyt labiau norėsite tamsius vakarus leisti jaukiai namie, nei aktyviai su draugais. Bendrai, gyvenimo ritmas įgaus daugiau monotonijos, lėtumo.

Padidintą aktyvumą nurodo darbo sritis. Matyt daug dirbsite, gal būt net viršvalandžius. Todėl tikrai vargu ar norėsis kažko, kaip tik ramybės.

Gali tekti pasiginčysi su viršininku, vadovu. Būtų protinga iš jūsų pusės nepasiduoti provokacijoms ir likti ramiu.

Laukia netikėta žinia iš jums svarbaus ir artimo asmens, draugo. Kiek ji bus pozityvi ar ne, priklausys tik nuo jūsų požiūrio.

   Liūtas

Liūtams mėnuo kupinas jaudulio ir romantikos. Matyt taip jau klostysis situacija, kad didžiausią dalį savo laiko būsite įsisupę į romantikos, meilės, malonumų kvaitulį. Tai puikus metas vienišiems zodiako atstovams: jei daugiau lankysitės viešose vietose, turėsite daugiau galimybių susitikti tinkamų jums priešingos lyties atstovų.

Esantys santykiuose matyt visaip kaip stengsis atgaivinti slopstančius ir gęstančius jausmus. Puiki idėja būtų savo partnerį pakviesti į pasimatymą. Aistros proveržis garantuotas!

Mėnuo labai vaisingas ir tiesiogine prasme- daug galvosite ir kalbėsite apie vaikus, šeimos pagausėjimą. Drąsiausi tai įgyvendins 🙂

   Mergelė

Jums teks suktis iki lapkričio 17 dienos, kad spėtumėte atlikti visus suplanuotus darbus ir reikalus. Jei nespėsite, po minėtos dienos kris ne tik entuziazmas,bet ir energija ir darbingumas. Jei turite rimtų susitikimų, pokalbių, derybų irgi būtų puiku juos turėti iki mėnesio vidurio. Kitu atveju netenkins rezultatai ateityje.

Daug laiko ir minčių suksis ties namų, nekilnojamojo turto reikalais. Mėnuo iki vidurio palankus pirkti, parduoti. Bendra mėnesio tendencija žada arba rimtą remontą namie, arba persikraustymą į didesnius ir prabangesnius namus.

Daug teks bendrauti, važinėti darbo ar pramogų reikalais.

   Svarstyklės

Lapkritis iki vidurio  ( iki 11.16 ) dar vis bus kupinas nepasitenkinimo. Labai tiktina, kad nepasitenkinimas gali būti pirmiausia savimi, savigrauža, polinkis kritikai. Tai apmąstymų ir išvadų darymo metas. Suvokimas kas jus stabdo leis atrasti jėgų ateityje.

Pirmąją mėnesio pusę reiktų vengti staigių, impulsyvių sprendimų. Nebent jie susiję su praeities įvykiais. Tokiu atveju veikti reiktų.

Daug minčių suksis apie finansus: galvosite apie naujų projektų įgyvendinimą, galbūt sulauksite pasiūlymo prisijungti prie bendros veiklos. Žodžiu, gyvensite pinigų tema.

Namuose matyti remontas arba naujo būsto įsigijimas.

Mėnuo palankus sportui. Palankus ir pasimatymams.

   Skorpionas

Puikus metas saviraiškai, stipriųjų asmenybės pusių pažinimui ir bendrai bet kokiai investicijai į save.

Stipriai aktualizuosis pinigų uždirbimo klausimai. Panašu, kad tik jais ir domėsitės ateinančius metus. Žvaigždės šnibžda, kad seksis tiems, kurie vysto veiklą su užsieniu, dalinasi žiniomis ar užsiima bet kokia švietėjiška veikla. Išaugus pajamoms, išaugs ir išlaidos. Ar sugebėsite rasti balansą?

Daug reikalų laukia namuose. Ar pakankamai laiko ir dėmesio skiriate savo namiškiams?Lapkritį jie manys tikrai priešingai. Todėl tikėtini barniai ir nesutarimai, santykių aiškinimąsis.

Gali kilti sunkumų komunikuojant, automobilis gali gesti.

   Šaulys

Į Šaulių kiemą ateina sėkmės ir optimizmo planeta./ Nors pastarojo jums tikrai netrūksta, vis tik maždaug metus jo turėsite dar daugiau. Į jūsų valdas nuo lapkričio 9 dienos įžengs Jupiteris. Taigi, laimė bus jūsų rankose.

Tai puikus metas plėsti akiratį visom prasmėm: keliauti, tęsti kažkada anksčiau nutrauktas studijas ar pradėti studijuoti naujus dalykus, mokytis užsienio kalbų. Seksis tikrai puikiai.

O štai pinigų klausimas ne toks pozityvus. Pinigai bus lyg ir tie patys, bet vis atsiras būtinybė juos panaudoti. Tai gali būti artimo liga, tai gali būti skubus remontas namuose. Žodžiu, yra prasmės ateinantį laikotarpį įvaldyti ekonomiją ir imtis biudžeto planavimo.

Tikėtinos malonios pažintys, kurios praturtins ir praplės jūsų draugų ratą.

   Ožiaragis

Lapkritis- brandos ir augimo mėnuo. Koncentruositės į išsikeltas užduotis ir planus, dėl to jus bus sunku išvest iš pusiausvyros. Net aplinkiniams kelsite konservatyvaus ir šalto žmogaus įspūdį.

Bus situacijų ir reikalų darbe, kurie turėtų išsispręsti pozityviai. Bent jau iki lapkričio vidurio. Vėliau dangaus malonės nesitikėkite.

Antroji mėnesio pusė palanki kurti ateities planus, juos vizualizuoti. Svajokite drąsiai, žvaigždės noriai pildys jūsų troškimus. Net pačius slapčiausius.

Turėtų pagerėti komunikacija su draugais. Atsinaujins bendravimas su tais, kur ryšys rodės jau nutrūko. Bus ir naujų malonių pažinčių, draugų ratas reikšmingai praplės savo ribas.

Rūpinkitės sveikata.

   Vandenis

Šio zodiako atstovams gali prabusti kūrybiškumas. Jausite įkvėpimą sukurti kažką labai reikšmingo ir originalaus. Tuo pačiu stiprės intuicija, todėl sapnuosite pranašiškus sapnus.

Labai svarbią vietą užims piniginiai reikalai. Panašu, kad būsite suinteresuoti kaip uždirbti daugiau. Pasitelkę kūrybiškumą turėtumėte rasti puikių idėjų. O jas įgyvendinti būtų prasminga po mėnesio 16 dienos.

Domins išsilavinimo tema. Gali būti, kad rimtai nuspręsite studijuoti ar tęsti nebaigtas studijas.

Daug galimybių pateiks užsienis arba asmuo, gyvenantis už vandenyno. Priimkite pasiūlymą, jums tai atneš naudos ir saviraiškos galimybes.

Jautriai reaguosite į partnerio reikalus. Bendrai, santykių ir partnerystės tema lapkritį jus jaudins, kels nerimą ir baimes. Galima pažintis su jautriu priešingos lyties atstovu.

  Žuvys

Žuvys gyvens paslapčių ir mistikos temomis. Didesnę laiko dalį skirsite ezoterikos studijoms, su tuo susijusios literatūros skaitymui.

Gali būti situacijų, kai jūsų intuicija pasireikš ypač ryškiai ir stipriai. Yra prasmės kreipti dėmesį į pasąmonės siunčiamus ženklus.

Vis dar gali trūkti jėgų ir jaustis tam tikra apatija. Pagerėjimą jums žvaigždės žada nuo mėnesio vidurio. Tuomet ir sveikata stiprės ir energija liesis.

Gerai apgalvokite gautus finansinius pasiūlymus. Jie turėtų būti nereikšmingi šiam momentui, tačiau atnešiantys svarių pajamų ateityje.

Tai yra bendro pobūdžio informacija.

Jūsų astrologė Rasa Baliutavičiūtė Kungienė

 

Komentarai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.